Начало Хороскоп Най-сладкият и романтичен ден за една от зодиите днес! Сериозен конфликт заплашва...

Най-сладкият и романтичен ден за една от зодиите днес! Сериозен конфликт заплашва друга

1684

Овен
Недоволни сте от много неща в своя живот, но за сега още не знаете какво трябва да направите. Днес сте обидчиви повече от обичайното, а освен това сте чувствителни и раними. С Вас е трудно да се преговаря и затова всяко обсъждане може да прерастне в конфликт или безкраен спорт. Правите много, за да заслужите одобрението на близките си и сериозно преживявате, ако не го получите в достатъчно количество. Ако през този ден намерите начин деца да се поглезите, настроението Ви незабавно ще се подобри.

Телец
Телец Не трябва да мислите за следващия ден – нито с надежда, нито с ужас. Все едно , нищо няма да измислите: логическа връзка между Вашето „днес” и Вашето „утре” просто няма да може да намерите, колкото и да се стараете. И с Вашата половинка е безполезно да говорите за това

Близнаци
Не бъдете категорични в отношенията с Вашия любим човек! Гъвкавият подход ще Ви помогне по – добре да проумеете създалата се ситуация, както и да намерите най-добрия изход. Всъщност, може и да не се налага да търситре изход, защото всичко може и да Ви устройва. Главното е да преценявате всичко бързо и на време.

Рак
Днес няма да се наложи да обяснявате на своя любим човек, защо се каните да постъпвате по този или онзи начин, или защо искате от него това или онова. Той и сам ще разбере прекрасно положението и ще постъпва точно като Вие сте си мечтали..Затова звездите Ви препоръчват , да цените момента.

Лъв
Това е един изключително подходящ ден за романтични и делови срещи. В отношенията може да се проявите като надежден и чувствителен партньор, който чувства настроението на своя любим човек и се стреми да направи така, че да му е приятно. Вероятни са нови романтични запознанства, а при вече съществуващите, предстоят благоприятни промени. В деловото общуване ще бъдете представени от влиятелен човек, който ще Ви даде не само много знания и опит, но и „рамо”.

Дева
За този ден най-важното е, да правите всичко с лекота и да говорите , без да се напрягате. Това се отнася и за любовните работи. Всичко, което носи удоволстве, показва, че е правилно. Ако ли нещата стоят „напротив”, следва да се замислите за целесъобразността на това действие. Може би, без него може някак си да минете?…

Везни
В никакъв случай днес не давайте никакви обещания. Може само след вечеря, когато си почивате след обилния обяд. Защото иначе , съвсем точно, ще вземете неправилно решение, доето значително ще увреди отношенията с любимия Ви човек.

Скорпион
Днес за Вас и Вашата половинка денят Ви ще премине неочаквано хубаво. Толкова хубаво, колкото отдавна не Ви е било. Даже и сте били уверени че така не е било и никога не може да бъде. Само че днешния ден ще опровергае Вашата категорична увереност. Наслаждавайте се!

Стрелец
Не оставяйте нещата на самотек и не действайте спонтанно. В такъв ден е по-добре колкото можете по-внимателно да планирате даже и най-малките детайли. За целта трябва по-добре да разберете, какво става около Вас, защото може и да не знаете всичко, а може и нещо да сте изпуснали. Не Ви заплашва никаква опасност, но има неща, които трябва да научите по-скоро, тъй като може доста да повлияят на Вашата гледна точка. Никога не е излишно да научите още нещо ново и затова се постарайте повече неща, без да приемате всичко за чиста монета.

Козирог
Знаете ли, че онова, което е добро, далеч не винаги е идеално? Това е истина, и затова не трябва да се увличате и да отивате към перфекционизъм. Нима е толкова важно, че всичко се подрежда не точно така, както е обичайно? Нали именно малките несъвършенства правят живота така интересен! Абсолютната безупречност въобще не е така впечатляваща, а както изглежда , тя може и да плаши. Даже това може да свидетелства, че Вие сте се оградили със стена от обкръжаващия свят. Така че разрушете тази стена и си позволете, да оставите след себе си малък безпорядък.

Водолей
Любовта Ви днес ще помогне на Вашия любим човек да се промени към по-добро, и то – съвсем видимо. Само че след известно време може много да съжалява за това, че Ви е послушал и е решил да се променя. Не забравяйте, че силата на действие има равна и противоположно насочена сила на противодействие.

Риби
Днес ще Ви се иска, да си поиграете на милионер. Ще пръскате пари на ляво и на дясно, изпълнявайки всеки каприз на своята половинка. Тя, разбира се, ще бъде много, много щастлива. Постарайте се да не се увличате: утре и настроението може да се промени, и парите да свършат. А изискванията на любимия човек в резултат на днешното глезене, може значително да нарастнат.

предишна статияСлънцето се показва отново
следваща статияАПИ: Очаква се интензивен трафик по основните магистрали