Начало Хороскоп Страхотен ден за една от зодиите днес, решителни действия за друга

Страхотен ден за една от зодиите днес, решителни действия за друга

1508
зодиак зодии

Овен
Този ден ще бъде свързан с приятни приятелски срещи, почивка и добра компания. Навсякъе ще бъдете желан гост, тъй като сте весели и носите със себе си добро настроение. Може да изберете подаръци за близките си, но ще Ви е трудно да разберете, на кого какво ще се хареса. Благоприятният емоционален фон не само ще Ви осигури душевен комфорт, но и ще Ви помага да намирате общ език с хората, които Ви заобикалят. Денят е свързан с урегулиране на важни за Вас отношения, но за да постигнете това, ще се наложи да положите сериозни усилия.

Телец
През този ден звездите препоръчват, да направите неголям подарък на своя любим човек. Просто така, без повод. Той трябва да бъде малък , изящен и с нищо не задължаващ. На практика за Вашата половинка ще бъде най-важно Вашето внимание.

Близнаци
В сутрешните часове ще се чувствате най-непринудено, като ще можете да си позволите оригинални занимания или така желаната свобода. През деня ще се наложи да забравите за развлеченията и за независимия начин на живот. Възможни са спешни домашни задачи, а и непредвидени и неотложни пътувания. В службата не са изключени някакви експерименти, както и технически изпитания. Ако имате работа с механизми, електроника или химически вещества, спазвайте правилата по техника на безопасност, а ако те вече не са актуални, опитайте там, на място, да изработите нови.

Рак
Днес няма да се наложи да обяснявате на своя любим човек, защо се каните да постъпвате по този или онзи начин, или защо искате от него това или онова. Той и сам ще разбере прекрасно положението и ще постъпва точно като Вие сте си мечтали..Затова звездите Ви препоръчват , да цените момента.

Лъв
Денят е много отмерен и спокоен. Целеустремените натури получават това, към което се стремят, а Вие, като истински представител на своя зодиакален знак, сте наистина такъв(такава). Ще се появи възможност да уредите отношенията с новите си партньори, а между тях може да се окажат хора, на сътрудничество с които по-рано даже и не сте разчитали. Хармонично ще се подреждат отношенията с близките и в семейството Ви ще цари взаимно разбиране. Дръжте се във висша степен достойно, и с това ще заслужите уважението на обкръжаващите.

Дева
Нама да имате никакво желание през днешния ден да планирате вашето съвместно(с любимия човек)бъдеще – близо и не съвсем. Ще Ви харесва онова, което става днес, а утре ще си бъде за утре и тогава ще го мислите. Какво пък – понякога е възможно и приятно да се живее и по такъв начин.

Везни
През този ден за Вас ще съществуват само две мнения –Вашето и неправилното. И , разбира се, ще убеждавате своя любим човек да сподели Вашето, защото е правилно. Само че виждането Ви за света може съвсем сериозно да се различава от неговото и това да е повод всичките Ви опити да завършат с неуспех.

Скорпион
Настроени сте доста решително! Възможно е, да сте си поставили цел, която малко да излиза от пределите на Вашите възможности. Макар че винаги без колебание се захващате за всякаква работа, старайте се, да не надценявате своите сили, защото иначе решаването им може да Ви застави, да поемете ненужен риск. Вместо това, е по-добре да се концентрирате върху това, да разширите своите умения, да приключите със започнатите проекти, както и да въведете порядък в дома си. В тези неща може да се крие ключа към златното бъдеще.

Стрелец
Вашият знак е известен със своето свободолюбие, но са малко онези, които знаят, че Вие сте и много предан партньор. Това е особено актуално, ако сте се запознали с човек на Вашето интелектуално ниво, и освен това сте усетили влечение към този човек. Ако за известно време изчезнете от живота на приятелите си, те трябва да Ви разберат. А ако са Ви истински приятели няма да се учудят, ако след това се появите на улицата и с широка усмивка кажете, че е възможно, това да е любов.

Козирог
На Вашия любим човек сега ще е трудно да се справи със себе си и да реши, какво точно не ми достига в този живот за пълно и абсолютно щастие. Възможно е резултатът от подобни мисли да стане повод за доста сериозен конфликте с Вас, но това трябва просто да се преживее…

Водолей
Днес Вашият любим човек ще бъде склонен, да разбира думите Ви неправилно. Даже изводите му ще бъдат толкова нелогични и неочаквани, че чак ще останете безмълвни и зашеметени от умението му, да прави от мухата слон , а и обратно.И даже да се опитва да открива отдавна открити неща…

Риби
Въпреки доста неприятното стечение на обстоятелствата, ще успявате да вървите напред. Тайната на успеха се крие в правилното избиране на съюзниците. Но самостоятелни действия едва ли ще донесат очакваните плодове. Денят е подходящ за почивка и неформално общуване. Той обещава куп нови запознанства , които ще доведат до приятни, но не много сериозни отношения. Радвайте и себе си, и другите – днес това ще Ви се удава, както на никой друг

предишна статияЛюбими звезди от „Игра на тронове“ вдигнаха сватба
следваща статияВалежи и гръмотевици днес