Начало Любопитно 10-те най-странни услуги, които се предлагат в света

10-те най-странни услуги, които се предлагат в света

1323
странни услуги

Фирмите са готови по всякакъв начин да впечатлят своите клиенти. Понякога предложенията им граничат с пълна лудост, но въпреки това.. са истина.  Френският сайт Sympa-Sympa.com публикува списък с най-необичайните услуги, които можете да поискате в различни части на света.

  1. Не искате да се извинявате? В Япония ще направят това вместо вас.

Много японски компании предлагат тази оригинална услуга. Ако ви е трудно да поискате прошка, специалист в тази област ще направи това вместо вас. Извиненията по телефона струват 96 евро, а частно посещение – 240 евро. Вашият представител дори може да се разплаче, ако е необходимо.

  1. Червена риба за компания, за да не бъдете самотни

Само за пет евро хотел Happy Guest Lodge изпраща на самотния клиент червена риба, която да му прави компания.

  1. Джудже под наем

Някои американски и канадски сайтове (например dwarfmyparty) предлагат възможността да наемете джудже за празниците си. За 400 евро можете да разчитате на едно джудже, а за 500 евро – на две, в продължение на два часа. Странното е, че тази услуга се радва на голям успех.

  1. Ваканция за любимата ви… играчка

Компанията Barcelona Toy Travel ще изпрати любимата ви играчка на пътешествие в градове в Испания и ще ви изпрати цветни снимки, на които приятелчето ви позира на фона на туристическите атракции.

 

Услугата е отражение на модата в последно време да се изпращат плюшени играчки на пътешествие и да се правят снимки с тях.

  1. Папараци на поискване

Ако имате нужда от внимание, ето ви възможност да се почувствате като истинска звезда. Компанията Celeb 4 a day ще ви изпрати фалшиви папараци, които ще ви следват навсякъде по улицата и ще ви снимат пред всички. Това е интересен начин да повишите самочувствието си.

  1. Когато космите в носа на някой човек ви дразнят

Понякога имаме желание да кажем на някого, че трябва да си купи дезодорант или да промени пастата си за зъби, но това е твърде деликатно.

В този случай компанията CHOLOLI може да ви помогне, но само ако се дразните от косми в носа. За скромна сума компанията изпраща съобщение на човека с молба да се отърве от нежеланите косми.

  1. Баба под наем

В много страни вече можете да наемете истински баби, както предлага и компанията Rent A Grandma. Възрастна жена ще се занимава с децата и ще прекарва време с тях, ако родителите не искат бавачка. Можете дори да поръчате баба с конкретни умения – да може да плете, да готви и т. н.

  1. Искате ли да наемете кокошка?

Австралийска компания отдава под наем… кокошки. Rent a Coop ще ви даде две кокошки с малка топла колиба и пакет с храна за един месец срещу сумата от 240 евро.

  1. Последна вечеря за осъден на смърт

Компанията Last Meals Delivery Service предлага интересни, но малко зловещи услуги: можете да поръчате храна на затворник, осъден на смърт. Храната е придружена от бонус: DVD и маска за лице за осъдения.

1.Човек, който да чака вместо вас на опашката

Чакането на опашка е много отегчително, нали? Но сега можете да наемете човек, който ще пази мястото ви, докато вие правите нещо друго. Можете да наемете човека чрез приложението Placer, което е създадено специално за мобилни телефони и става все по-популярно.

предишна статияСпециална шапка ще предпазва шофьорите от заспиване
следваща статияFacebook слива Stories и Messenger Day постовете в една услуга