007, Джеймс Бонд
Снимка: кадър от трейлъра

Преследвания с автомобили, стрелба с автомати и любовни ласки: феновете на Джеймс Бонд в сряда получиха първото докосване до предстоящия да излезе на екран филм с участието 007 – „Няма време за умиране“.

Трейлър в официалния акаунт в Туитър на 007 показва Бонд, в чийто образ се преобразява британският актьор Даниел Крейг, който се измъква от залавяне със спортния си „Астън Мартин“ и скача от виадукт.

Той се завръща на екрана заедно със страховития секретен агент актрисата Леа Сейду, чийто герой Мадлен Суон демонстрира задължителния любовен интерес вм последния филм „Спектър“ (2015).

„Защо бих те предала?“, пита тя Бонд, докато летят по тесни улички със светкавична скорост, докато по тях се стреля.

„Всички имаме своите тайни“, отговаря Бонд. „Просто още не сме стигнали до твоите.“

В 25-то издание на британската шпионска сага, която трябва да излезе през април, Бонд е изтеглен от пенсионния си унес, в който живее в Ямайка, от стария си приятел и агент на ЦРУ Феликс Лейтър.

Той е помолен да предприеме коварна мисия за спасяване на отвлечен учен, съобщиха от Юнивърсъл Пикчърс

Рами Малек, който спечели Оскар за най-добър актьор за представянето си като Фреди Меркюри в „Бохемска рапсодия“, играе злодея в дългоочаквания филм.

Крейг, 51-годишен, който трябваше да претърпи леки операции на глезена след контузия на снимачната площадка, отново е 007 осем години по-късно.

Трейлърът въвежда ново съперничество между застаряващия Бонд и нов шпионин, изигран от британската актриса Лашана Линч.

„Светът се развива, командир Бонд“, казва тя на 007, като го предупреждава „да си гледа неговата работа“.