зодиак

Овен

Днешното утро обещава да бъде доста наситено със събития и ангажименти, и даже няма и да поискате да помислите за онова, което ще бъде утре. Приливът на вътрешна енергия наистина е възхитително усещане, но се постарайте да се сдържате и да не отидете твърде далеко. Тази енергия скоро ще се изтощи, така че е най-добре да я запазите за по-мрачни дни. Скоро ще Ви се налож да активизирате всички запаси от енергия, за да се справите с някаква сложна ситуация.

Телец

Този ден ще Ви донесе успехи, но те съвсем няма да бъдат леки. Бъдете готови на рискови, нестандартни постъпки. Няма да Ви е излишно желанието да изпитате своите сили на новото поприще. Целеустремеността понякога граничи с инат, и точно затова продължавате да се занимавате със сложни задачи, в които за сега не се вижда развитие. Преориентирайте се към нещо по-просто, а към трудното винаги ще можете да се върнете. В разговорите с близките бъдете отстъпчиви. Така или иначе ще се наложи да направите компромис, та затова е по-добре да икономисате време и да избегнете напразните спорове.

Близнаци

Дори и най-сложните и непреодолими препятствия да изчезнат от Вашия път, ако успеете както трябва да се съсредоточите върху онова, с което се занимавате. Заплахата не е най-добрата тактика, когато общувате с хора, но в случай на препятствия по пътя може да се окаже доста ефективна. Не трябва да се настройвате срещу хората, а се настройте срещу самия проблем. Действайте, даже и ако се налага за постигане на целта да проявите агресия! Не отстъпвайте от своите желания, независимо колко трудно изпълними се оказват те!

Рак

Това е ден на приятно неформално общуване. Не се отказвайте от поканите за празненство по случай рожден ден , годишнина от празник или някакво друго тържество. Ще прекарате времето си добре, ако се окажете в компанията на почти непознати хора. Освен това този ден денят е изключително подходящ за среще с родителите на Вашата „половинка” и съвсем няма да е трудно да намерите общ език . Ако планирате да се занимавате с някаква работа, имайте предвид , че успешното им завършване не зависи само от положените старания от Ваша страна, но и от стечението на обстоятелствата. Ако в нещо не Ви върви, просто превключете на друго занимание.

Лъв

През този ден всяко излизане на техниката от строя, ще се възприема от Вас като най–голямо благо, защото това, в крайна сметка, ще Ви даде възможност да останете на саме със своя любим човек или да не прекъсвате задушевния разговор с роднините, колегите или приятелите.

Дева

Нищо не може да се направи! В живота съществуват периоди, когато самите обстоятелства Ви принуждават да дадете на заден ход и да преустановите постъпателното си развитие в желаната посока. Не се огорчавайте: тази пауза навярно ще се окаже доста полезна за Вас: може да Ви застави да преразгледате собствените си възгледи и привички, да зачеркнете от списъка с познатите явно случайните хора, да изпълните забравенте обещания, или да се запознаете с официалните документи, свързани с Вашата дейност. В професионалната сфера не е изключено да бъдат открити малки пропуски и да се натъкнете на недоглеждане.

Везни

Ако бихте могли да знаете, че днес нещата ще се обърнат за Вас по такъв начин, вчера бихте заели съвсем друга позиция. Само че направеното не може да се върне и затова ще се наложи да живеете с това, което имате. Освен това нищо няма да бъде така сложно, както Ви се е струвало преди.

Скорпион

Не си заслужава днес да се отказвате от устройване на личния живот, независимо от това, колко важна и неотложна работа имате. В края на крайщата нищо по-важно и нужно на този етап не може да имате от любовта. Осмислете го и направете всичко възможно, че и на Вас и на Вашия любим човек да Ви е особено хубаво …

Стрелец

През това денонощие може постепенно да се превърнете в чоек, който иска колкото се може повече да се наслади на живота. Възможно е да криете своите прищевки и пристрастия от околните, но себе си няма да успеете да измамите. През това време може да се усили Вашата вътрешна потребност от любов, съчувствие, внимание. Признание, домашен уют и емоционална хармония към някого, а също (ако, разбира се, сте сериозно влюбени), за тясно интимен контакт с обекта на Вашата страст. Това е не лош момент за за изпълнение на конфеденциални поръчки или за тайни срещи.

Козирог

Днес ще Ви се приискада се държите нетривиално и много весело, особено в обществото на Вашия любим човек. За съжаление вероятността и той да споделя Вашето бодро и развеселено настроение не е особено голяма. Затова не разчитайте на това прекалено силно.

Водолей

Ако споделяте всички свои лични тайни с близки приятели, е верен начин да се сближите, но също така е и верен начин да ги направите достояние на обществеността. Даже и без да осъзнава това, някой от тях може да разгласи една от най-големите Ваши тайни. Невинните коментари може да прераснат в рискован разговор с член на Вашето семейство. Не жалете времето , в което трябва да останете на саме със себе си, и се успокойте.

Риби

Ще се появи възможност да сключите няколко изгодни, но за съжаление взаимно изключващи се сделки. Изберете тази, която Ви се струва по-надеждна: не трябва да рискувате без особена нужда. Денят не е лош за започване на собствена работа или инвестиция в бизнес, в които ще бъдете заедно с роднини и приятели. Неочаквано ще се появи възможност да уредите отдавнашен семейни конфликти. В личната сфера ще успявате да намерите много оригинални и изключитено ефективни решения . У околните това ще предизивика удивление и възхищение от Вашите способности.

предишна статия007 няма време за умиране
следваща статияМразовит ден с тих вятър