Джони Холидей

Нови сметка за разчистване в клана Холидей. След съобщението от петък, 23 август 2019 г., че изграждането на семейна гробница в Сен Бартелми включва евентуална ексхумация на тялото на Джони Холидей, неговата вдовица Летисия отново стана обект на остри критики. Наистина в следващите дни Лора Сме и Давид Холидей се възмутиха: „Лора е изключително шокирана“, „Давид също“, казаха за „Фигаро“ адвокатите на децата на рокера.

За да защити съпругата на певеца, президентът на Сен Бартелми – отвъдокеанското владение на Франция, Бруно Магра, заяви в петък пред Франс прес, че: „В деня, в който ще бъде необходимо да се премести тялото на Джони Холидей това ще се извърши по установената процедура, която е валидна за всички семейства. Но всичко зависи от семейството на починалия. Именно тя решава кога да построи семейна гробница и кога желае да премести тялото. Джони винаги ми споделяше за желанието си да бъде погребан в Сен Бартелми и да се създаде семейна гробница. Летисия уважава само това, което е искал съпругът й“. Въпреки това атаките и критиките не спряха.

Изправена пред тези нови нападки, Летисия Холидей избра да отговори чрез своя акаунт в Инстаграм, за да сложи край на тази история.

„Благочестието би искало да бъда пощадена от дискусията, разпространена от медиите за създаването на семейна гробница, която искаше съпругът ми“, започва гневно майката на Джейд и Джой

Тя уточни, че Давид и Лора са били добре запознати за изграждането на семейната гробница:

„Информирах Давид и Лора за това желание на Джони през ноември 2017 г. в клиниката Бизе. Няма ексхумация. Срамота е да се осмелиш да го напишеш, да го кажеш публично. Траурът е тест, достатъчно дълъг и болезнен, за да приемем, че е хвърлен на земята, инструментализиран, без етика, без уважение, без състрадание “,пише тя в профила си.

В посланието си, тя пише, че е обезпокоена от многото скандали около смъртта на съпруга си:

„Изминаха 18 месеца, откакто паметта на моя съпруг бе осквърнена, историята му се пренаписва всеки ден. Стига. На всички лъжи ще кажа истината. За Джони, дъщерите ми и за себе си“, пише тя в заключението.

предишна статияВоеннослужещи обезвредиха невзривен боеприпас в Твърдица
следваща статияДобър ден за една зодия да си търси нова работа, друга ще бъде изненадана от чудесна новина