Начало Любопитно Шум, подобен на картечен огън, шокира феновете на Еминем по време на...

Шум, подобен на картечен огън, шокира феновете на Еминем по време на концерт

1473
Несъмнено рапърът Еминем е една от най-обичаните звезди, а концертите му са повече от зрелищни. Такъв беше и този в събота вечер в Манчестър,

Несъмнено рапърът Еминем е една от най-обичаните звезди, а концертите му са повече от зрелищни. Такъв беше и този в събота вечер в Манчестър, Тенеси. Едва ли присъствалите някога ще забравят това събитие, тъй като то ги травмира силно, а вероятно рапърът е събрал и гнева им, пише Woman.bg. Ето защо:

Докато Еминем изпълнява една от хитовите си песни „Kill You“, изведнъж се чуват няколко силни изстрела. Звукът бил толкова заплашителен, че публиката моментално изпада в паника и огромна тълпа се насочва към изхода, спомняйки си с ужас атентатите, които отнеха толкова много човешки животи през последните години и то по време на големи концерти. Но не след дълго всички разбират, че няма повод за притеснение, защото изстрелите не са били истински, а просто звуков ефект, който да подсили изпълнението на рапъра.

Минути след концерта социалните мрежи буквално преливаха от публикации с критики към решението на Еминем да изплаши публиката. Някои от тях гласят: „Никога не съм се чувствал толкова изплашен!“, „Абсолютно неуместно!“ и „Цялата тълпа се затича и това беше едно от най-травмиращите събития за мен!“. Други потребители пък защитиха изпълнителя, като споделиха, че това съвсем не е първият път, в който прозвучават изстрели в негова песен.

предишна статия12 реални устройства и научни технологии с рекордно малки размери (СНИМКИ И ВИДЕО)
следваща статияНараства интереса към подводния хокей във Великобритания