Шарън Стоун
на снимката: Шарън Стоун

Шарън Стоун беше забелязана да пазарува по улиците на Париж преди дни. Звездата дори се правеше на турист от прозореца на колата си и беше задържана от полицейски служител.

Изглежда, че Шарън Стоун живее на пълни обороти, откакто пристигна в Париж в началото на тази седмица. 61-годишната актриса беше забелязана на 28 януари да пазарува от магазини на престижни марки като Saint Laurent, Schiaparelli и Stéphane Rolland, след като вече беше обядвала в Café Pouchkine.

Докато американската звезда правеше снимки на града от задния прозорец на колата си, беше задържана от полицайка, с която разговаря в продължение на няколко минути. На снимки, направени от папараците, се вижда актрисата от „Първичен инстинкт“ да се усмихва на служителката на реда, докато колата й е спряна насред моста „Александър III“. „Дейли мейл“ съобщава, че разговорът между двете жени е завършил добре, полицайката е вдигнала палец нагоре, за да каже на шофьора на Шарън, че може да продължи. Красивата блондинка дори публикува заедно с историята си в Инстаграм и снимка на неочаквания си събеседник с текст „Parisian women rock!

В сърцето на френската столица Шарън Стоун бе стилно облечена: в дълго черно палто, покриващо кожените й панталони, и пуловер с щампа на Delacroix „Свободата води народа“. Майката на Роан (19), Лейърд (14) и Куин (13) беше завършила шикозния си външен вид с чифт черни ботуши до глезена с шипове и кръгли очила.

Точно преди да пристигне в Париж Шарън Стоун направи спирка в Белфаст, за да отдаде почит на Сиймъс Малън, британски политик, който почина на 24 януари, известен с ангажимента си към движението за граждански права в Северна Ирландия. Бившата съпруга на Фил Бронщайн публикува снимка, на която се вижда как изписва името си на една от градските стени, издигната в името на мира, като е добавила кратко съобщение малко по-долу: С цялото ми уважение и възхищение”.

предишна статияЗащо Китай не каза всичко за новия коронавирус?
следваща статияТопъл за сезона ден с облачно небе и превалявания на места