Начало Водещи Шанс за една от зодиите, друга ще постигне целите си

Шанс за една от зодиите, друга ще постигне целите си

1043
Овен Днес Вашия любим човек ще чувства остър недостиг на внимание от Ваша страна. Той постоянно ще се нуждае от Вашата подкрепа, гри

Хороскопът ви за 3 януари 2018г.

Овен
Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да се нарушат плановете Ви. Отделете внимание на облеклото си, а това ще даде на Вашия дух свобода и индивидуалност. Със здравето сте добре, а ако има някакъв проблем, днес е подходящ ден, за да се заемете с него. Ако искате днешния ден да е успешен, станете много рано. И по- добре да не се захващате с нищо ново, ако липсва пълна увереност в успеха. След работа пообиколете магазините – това ще Ви ободри.

Телец

Вашият любим човек днес ще си постави цел: да Ви смути с цената на всички. Възможно е, тази цел да бъде и неосъзната, но от това стремежът и да я постигне няма да намалее дори и на йота. Остава да се надявате, че достигайки своите цели, ще Ви направи по-радостни, а няма да Ви кара да се изчервявате…

Близнаци

Днес ще Ви се наложи да се поупражнявате в оптимизъм и дори в най-безрадостните ситуации да намирате позитивните моменти. А те, повярвайте, съвсем не са малко: трябва само да поискате, да се огледате и да ги видите. Ако при Вас се получи, личният Ви живот направо ще разцъфти.

Рак

Мислите си, че Вашият вътрешен свят е най- уютното място във Вселената? Това е разбираемо особено сега, когато Вашият разум е ангажиран с най-разнообразни идеи и фантазии. Вярвате или не, но има способ да бъде взето под контрол Вашето плодотворно и богато въображение, както и неукротимата Ви творческа енергия. Просто трябва да сте готови да я насочите в необходимата посока. Това, което ще се получи при Вас като резултат днес, може да накара обкръжаващите да променят мнението си, и в крайна сметка да си отворят очите.

Лъв

Днес в живота Ви ще се появи някой, който ще стане сериозна конкуренция за Вашия любим човек.Възможно е очите му да са сини или да се окаже просто по-чувствителен към Вашите настроения, или пък ще има забележително чувство за хумор. Звездите не Ви препоръчват да бързате с избора: имате не малко време, за да помислите…

Дева

Не бъдете прекалено сериозни – този ден представлва низ от нелепи произшествия, на които може само да се посмеете. Най-добре е, да се отдадете на разпускане, а не да се заседявате пред телевизора: чистият въздух и физическото натоварване ще са Ви от полза. Може да се срещнете с отдавнашни познат, което само ще укрепи предишните симпатии. Бързо ще успеете да се справите с вътрешните си противоречия и да достигнете душевно равновесие. Вечерта ще прекарате в отлично настроение.

Везни

Не е задължително постоянно да полагате усилия, за да може всичко в живота Ви да се подрежда добре. Затова ако искате да задълбочите личните си отношения или да разширите деловите, не е задължително ежесекундно да работите, без нито са миг да не скръствате ръце. Днес е много важно да установите равновесие между необходимостта и по-нататък да полагате усилия , и необходимостта да почивате. Не е нужно да работите и в обедната почивка, защото няма нищо, което да не бъде отложено поне за известно време.

Скорпион

Днес късмета просто няма да Ви се усмихва. За постигане на резултатъ, даже и най-скромните, ще се наложи буквално да излезете от кожата си. Усилията, които се изискват, са колосални, а постигнатите победи трябва да се разглеждат под микроскоп. Но и със скръстени ръце не може да седите – денат изисква дейност, макар и тя да не е ефективна. Това се отнася не само до професионалния, но и до личния живот. Тук промените ще са Ви просто необходими, за да можете да се чувствате комфортно. Затова използвайте всяка възможност да разкъсате веригите на всекидневните задължения и грижи, за да зарадвате любимия човек с нови усещания.

Стрелец

Вашият любим човек днес няма да има желание да Ви пуска дори и за минъта да се отделяте от него. Затова раздялата Ви може да се забави толкова, че плавно да премине в среднощна седянка, а след това и в обща закуска. Какво пък – постарайте се да извлечете от ситуацията максималното полезно и приятно.

Козирог

Старайте се да се махнете от натрапеното Ви сътрудничество , както и от силовото разрешаване на съвместните проблеми. Съблюдавайте твърдо буквите на закона в деловата работа и бизнеса. Много е важно да подобрите методите си на работа, и да внесете конструктивни промени в професионалната дейност.

Водолей

Освен на своя любим човек, в света има много хора, на които Вие сте скъпи. Затова ако днес разговорът ви е разправия, плавно преминаваща в скандал и заплашваща с раздяла, това не е края на света. В крайна сметка вероятността всичко да се уреди е доста голяма, но и да не се случи, едва ли ще останете самотни…

Риби

Има вероятност днес да започнете да ревнувате своя любим човек, и то не от представител на противоположния пол, а от нещо абстрактно и неодушевено.: телевизор, футбол, шопинг или от някаква дейност. Изживяването няма да бъде от най- приятните…

предишна статияНИМХ: Температурите леко се понижават
следваща статияИскате марка с лика на герой от „Игра на тронове”? Вижте къде да ги намерите!