Начало Водещи Чудесен ден за една от зодиите, мързелив – за друга

Чудесен ден за една от зодиите, мързелив – за друга

1192
зодиите

Хороскоп за 14 април 2019г.

Овен
На Вашия любим човек днес ще се наложи, да изпълни няколко не много приятни задължения, което в значителна степен ще се отрази на неговото настроение.За съжаление – и на Вашето също, тъй като всички свои преживявания и нелицеприятни отзиви, той щедро ще споделя с Вас.

Телец

Да се уедините с възлюбения или възлюбената няма да е особено лесно. Вашите задължения към семейството или приятелите обезателно ще надделеят пред перспективата за романтична среща. Добрата новина е, че за пръв път от доста време това увлечение спокойно ще мине без Вас, а и няма да Ви кара да се укорявате за своите приоритети. Това е един от онези редки случаи, когато да се направи невъзможното, е възможно. Наслаждавайте се!

Близнаци

Днес на Вашия любим човек ще се иска да чуе от Вас само една дума, която Вие добре знаете, но по някакви причини повтаряте доста рядко. Задачата Ви е, да си спомните тази дума, и да я употребите, когато е нужно. Ефектът ще бъде потресаващ!

Рак

Не бързайте да споделяте своите успехи и достигнати истини с домочадието. Трудът Ви не само няма да бъде оценен и може и да Ви се надсмеят. Днес за това, което Ви е интересно, може да говорите с когото си искате, само не с член на Вашето семейство.

Лъв

И сами няма да разбирате днес , на къде върви Вашия личен живот и какво може да правите с него. Затова се насладете на този уникален шанс, да се реете в произволно направление. Може пък това да Ви прехвърли в прекрасното бъдеще без Ваше участие…

Дева

Само благодарение на рядката си сдържаност и също толкова уникалния самоконтрол, относително спокойно се справяте с неприятностите, които сякаш Ви засипват. Трябва да продължите движението напред, даже и ако по пътя Ви възникнат прегради и трудности. Днес звездите Ви проверяват за издръжливист и надеждност, и се постарайте, да докажете, че сте достойни. Ще се наложи не само да решавате собствените си проблеми, но и да подкрепяте близките си. През днешния ден ще бъдете по-внимателни слушатели и ненадминати съветници. Благодарение на своето умение да разбирате хората и да им съчувствате, ще направите деня по-лек и приятен за тези, които са Ви скъпи.

Везни

Днес в отношенията с любимия Ви човек ще се случи нещо непонятно, необяснимо и странно, което никаква логика – нито мъжка, нито женска, няма да може да разбере. Затова ще се наложи да действате като на сляпо и да намерите изход от ситуацията опипом, или … по миризмата.

Скорпион

Днес у Вашия любим човек ще се събуди стремеж към нещо екстремално, като той ще се опита да събуди и у Вас подобно зверче, а и действията му ще бъдат доста активни. Бъдете готови за това, че ви предстои заедно да покорявате планински върхове, да се изкачвате на високи етажи, стигайки до тях по абсолютно гладка стена, или да првите нещо подобно….

Стрелец

Не оставяйте нещата на самотек и не действайте спонтанно. В такъв ден е по-добре колкото можете по-внимателно да планирате даже и най-малките детайли. За целта трябва по-добре да разберете, какво става около Вас, защото може и да не знаете всичко, а може и нещо да сте изпуснали. Не Ви заплашва никаква опасност, но има неща, които трябва да научите по-скоро, тъй като може доста да повлияят на Вашата гледна точка. Никога не е излишно да научите още нещо ново и затова се постарайте повече неща, без да приемате всичко за чиста монета.

Козирог

Не е желателно да си правите планове и да се заемате с нови и непознати работи. Ако започнете каквато и да било дейност, с голяма вероятност ще започнете да повтаряте старите грешки, мислейки , че се стремите към прогрес и оригиналност. По този начин се намалява и Вашата самостоятелност. Позволявайки си прекомерна свобода, бързо ще започнете да подражавате на другите , да копирате поведението на своите кумири, а и да си отмъщавате за предишни постъпки на своите неприятели. Надеждност и постоянство няма да са Вашите отличителни черти през това денонощие

Водолей

Ще се наложи да се проявят чудеса от самообладание: днес обкръжаващите Ви сякаш нарочно ще Ви дразнят и ще Ви изкарват от релси. Не позволявайте емоциите да Ви завладеят. За постъпките, извършени под тяхно въздействие , просто няма начин да не съжалявате в последствие. Ако трябва да вземете важно решение, водете се от логиката и здравия разум. Интуицията днес има почивен ден, а чуждите съвети ще са удивително безполезни. Ще напомни за себе си стар приятел, който има за Вас приятна изненада. Вечерта обещава интересна среща или запознанство с човек, който за дълго ще завладее Вашите мисли.

Риби

Денят се хартеризира с влияние на противоречиви тенденции. Страдате от недостатъчна увереност в себе си: ту се опитвате да действате самостоятелно, ту чакате да се присъедините към някого. Именно Вашите колебания ще доведат до това, че не всички начинания ще се окажат успешни. Ако се придържате към една линия на поведение, денят ще се окаже много плодотворен. Едва ли ще срещнете подкрепа от страна на близките си, което няма да се дължи на охладняване на чувствата, а просто на неразбиране на Вашите мотиви за действие. И освен това, много от проблемите, които ще Ви тревожат днес, са измислени.

предишна статияИ днес носете чадър – валежите не спират
следваща статияАПИ: Ремонтите по магистралите може да затруднят движението