Начало Водещи Чолаков: Кадрите с насилие са били крити в други чекмеджета, не в...

Чолаков: Кадрите с насилие са били крити в други чекмеджета, не в тези на ГЕРБ

854
„Това е схема, за да не може да се състави правителство с участието на ГЕРБ“, заяви пред БНР Радомир Чолаков, депутат от ПГ на ГЕРБ-СДС, в коментар на показаните кадри на насилие над протестиращи.

Според Чолаков това е част от дискредитирането на ГЕРБ и част от изкопаването на нови ровове между ГЕРБ и останалите партии.

„Не знам какви мръсни тайни могат да бъдат извадени. Някакви полицаи са си превишили правомощията. Неприятно е, лошо е, гадно е! Не знам къде са били крити записите, щом са излезли толкова лесно. По-скоро са били крити в други чекмеджета, не в тези на ГЕРБ и са изчакали точно този момент, за да бъдат извадени сега, за да не може да бъде съставено правителство. Можеше да бъдат извадени още преди една година“, заяви Чолаков.

Чолаков: Това е схема на президента Румен Радев

„Схемата на господин Слави Трифонов и на господин Румен Радев ще излезе – актуализацията на бюджета ще бъде подкрепена, Народното събрание ще бъде разпуснато и ще отидем на предсрочни парламентарни избори, за да може всички да бъдат чегъртани“, очаква Радомир Чолаков.

Радомир Чолаков подчерта, че ГЕРБ се противопоставя на обвързването на актуализацията на бюджета с връчването на втори проучвателен мандат.
предишна статияБлаготворителен събор „В Бобораци на мегдана“
следваща статияМладен Маринов ще съди всеки, който твърди, че е укривал престъпление