Начало Водещи Челси и Барселона завършиха наравно

Челси и Барселона завършиха наравно

1062
Барселона, Челси

Отборите на Челси и Барселона направиха равенство 1:1 на „Стамфорд Бридж“ в първи осминафинален мач от Шампионската лига.

Барселона, Челси

Каталунците държаха топката през повечето време от двубоя, но бяха беззъби в атака, докато домакините бяха опасни на контраатака и могат да съжаляват, че не спечелиха срещата. През първата част най-близо до попадението на Уилиян, който на два пъти уцели греда с добри изстрели отдалеч.

Барселона, Челси

Испанският тим от своя страна отправи само един неточен удар за 45 минути. След почивката картината не се промени, като в 62-та минута Уилиян все пак реализира с далечен удар по земя, за да изведе „сините“ напред. Възпитаниците на Антонио Конте не оставяха никакви шансове на нападателите на Барселона, но в 75-та минута Андрес Иниест се възползва от груба грешка в отбраната на Челси и подаде на Лионел Меси, който не сбърка от границата на наказателното поле и направи 1:1.

Барселона, Челси

Това бе първи гол срещу Челси в кариерата на аржентинеца. До края на срещата не паднаха повече голове и всичко остана за реванша на „Ноу Камп“ след три седмици.

Барселона, Челси

В другия мач от вечерта Байерн Мюнхен разби Бешикташ в 5:0 у дома.

предишна статияСняг вали в планинските проходи, шофирайте внимателно!
следваща статияПиенето на алкохол води до деменция, твърдят учени