Начало Любопитно Чанинг Тейтъм и Джена Дюан се развеждат

Чанинг Тейтъм и Джена Дюан се развеждат

1147
LOS ANGELES, CA - AUGUST 03: Actor Channing Tatum (L) and his wife Jenna Dewan Tatum arrive at the premiere of Amazon's "Comrade Detective" at the Arclight Theatre on August 3, 2017 in Los Angeles, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images)

Холивудските звезди Чанинг Тейтъм и съпругата му Джена Дюан-Тейтъм се разделят след девет години брак. Двамата обявиха, че се разделят с официално съобщение в профилите си в социалните мрежи, пише Chronicle.

„Странно е да споделяш подобно нещо с всички, но това е последствие от начина на живот, който сме избрали“, пише в изявлението, качено в профила на Джена. „С най-добри чувства решихме да се разделим като двойка. Години наред бяхме силно влюбени и преживяхме вълшебно пътуване заедно. Нищо от това не се е променило, но любовта е прекрасно приключение, което понякога ни отвежда в различни посоки. Зад решението ни няма тайни или сластолюбие – само двама най-добри приятели, осъзнали, че е време да си дадат почивка и да си осигурят един на друг най-доброто, което заслужават“, се посочва в изявлението.

Чанинг Тейтъм и Джена Дюан се запознават на снимачната площадка на филма „В ритъма на танца“ (Step Up) от 2006 г. Двойката сключва брак три години по-късно.

Дъщеря им Евърли се появява на бял свят през май 2013 г., припомня Асошиейтед прес.

предишна статияОрганите на починал боксьор спасиха 7 живота
следваща статияКаква трябва да е Лунната диета през април?