Начало Водещи Ценен съвет за една от зодиите, а друга трябва да внимава

Ценен съвет за една от зодиите, а друга трябва да внимава

1366
Хороскоп

Овен 
През този ден може да Ви бъде даден някакъв много ценен съвет относно личния Ви живот и ше се наложи да го реализирате в живота, защото иначе съветодателят може да се обиди. Затова даже и да не считате казаното за вярно, дайте вид, че сте възхитени.

Телец

Идеално време за създаване на домашен уют и решаване на битови въпроси. В работата, свързана с развлекателния бизнес, изкуството и музиката, се очаква подобрение. Използвайте времето за повишаване на своето културно ниво и за посещаване на мероприятия, свързани с изкуството.

Близнаци

Ако направите крачка назад и погледнете цялостно създалата се картина, ще видите, че онези проблеми, които сте си измислили, наистина не съществуват. Далеч не всичко, което става, се намира в зоната на Вашите отговорности. Разбира се, на Вас са възложени много важни задължения, и това Ви прави прекалено нервни. Ако за известно време се откъснете от тях, то много скоро нещата ще се решат от самосебе си. Така че си намерете начин да се поразходите и да изпиете едно „бавно” кафе, за да се откъснете от цялото това препускане.

Рак

Днес разговорът с Вашия любим човек може да се окаже много тежък и няма да донесе удоволствие нито на Вас, нито на него.. Само че той е просто необходим, за да можете да приключите с всичко. А и да стигнете до едно важно и изгодно решение. Бъдете търпеливи и мъжествени.

Лъв

За предпочитане е през този ден да останете на саме със своя любим човек и да поговорите от сърце. Това съвсем не значи, че са се натрупали някакви проблеми, които спешно трябва да се разрешат . Ако все-пак решите да си отговорите на въпроса как стоят нещата, все-пак ще стигнете до някакъв резултат

Дева

Не само че обмисляте всичко, а и действията Ви са дълбокомислени. Представяте си, как би могло да се промени всичко в дълбочина, а не да дейставате повърхностно. Бихте искали още по-дълбоко разбиране от средата, която обитавате. Заемете се с това – днешният ден е много подходящ.

Везни

Днес на Вашия любим човек ще му се струва, че всячески се стараете да го обидите, унизите и да го направите за посмешище пред околните. Всъщност това естествено съвсем няма да бъде така и ще се наложи да му го доказвате. Желателно е, това да стане незабавно, за да избегнете неприятните последствия.

Скорпион

Денят е напълно благоприятен както за работа, така и за почивка. Постарайте се от по-рано да си направите план за действие, вслушвайки се в собствената си интуиция, а не в приказките отстрани. Следвайки избраната линия на поведение, ще можете да заобиколите много подводни камъни, към които биха Ви тласнали недоброжелателите. Имате шанс да въведете ред във финансовите си работи и да се зарадвате на върнат стар дълг, а партньорите, в лоялността на които имате причини да се съмнявате, все пак ще изпълнят поетите ангажименти. Може да обсъждате важни въпроси с хората, предизвикващи у Вас искрено уважение. Във Вашето мнение ще се вслушват дори и тези, които притежават почти безграничен жизнен опит. Но ако имате работа със самоуверени, но лишени от мъдрост и здрав разум особи, ще бъде крайно неприятно и нещата може да стигнат до сериозни разправии и пълно прекратяване на отношенията.

Стрелец

Представителите на Вашия знак са привличани от чуждите култури и народи, както и от далечните страни. Ако сега не пътешествате, единственото Ви утешение може да бъде общуването Ви с някого или нещо,, напомнящи Ви за далечните места , които Ви харесват. Така че ако имате възможност да общувате с някого по телефона или електронната поща, или пък да направите някоя неочаквана визита, непременно се възползвайте от това. А може да се опитате почти на един път да направите и всичките три неща….

Козирог

Препоръката на звездите за този ден е, да бъдете сдържани в изказванията си. Днес ще сте склонни към безапелационни съждения и малко ще Ви е грижа, ще са приети ли те , и ще бъдат ли приятни за заобикалящите. Споровете ще възникват заради истински дреболии, но може да се превърнат в сериозни конфликти, ако не проявите спокойствие и миролюбие. Денят не е подходящ за раздяла със солидна сума пари, и затова е по-добре да отложите големите придобивки. Не са изключени и подаръци – в това число и ценни, които навярно много ще Ви зарадват.

Водолей

През този ден повече от обичайно ще се нуждаете от подкрепа и непременно ще я получите от хора, които никога преди не са демонстрирали своето добро отношение към Вас. Възможни са подаръци и приятни сюрпризи. Човек, с който сте имали общ бизнес доста отдавна, ще Ви направи много интересно предложение за сътрудничество. Много добре се подреждат и романтичните Ви отношения и да постигете взаимно разбиране с любимия човек съвсем не е трудно. Всички увлечения през този ден ще се окажат доста по-сериозни, отколкото сте могли да си представите.

Риби

Един час планиране може да Ви предпази от месеци допълнителна напрегната работа след това. Затова го имайте на ум, когато почате работа по нови проекти. Новото общо начинание изглежда винаги многообещаващо и Ви се струва, че приоритетите са добре определени. През целия ден мислете активно и не изпускайте възможността, с един изстрел да убиете два заека. Например ако пеш отидете до всички места, които трябва да посетите, ще си направите добра физзарядка, и после няма да има нужда да ходите на фитнес.

предишна статияДнес отново ще е по-хладно, но облаците ще се разкъсат
следваща статияАПИ: На места има ограничения в движението