Начало Новини Хосе Луис Ачиари: "Доволен съм, но трябваше да вземем нещо повече"

Хосе Луис Ачиари: "Доволен съм, но трябваше да вземем нещо повече"

34
Хосе Луис Ачиари: "Доволен съм, но трябваше да вземем нещо повече"

Хосе Луис Ачиари е доволен от играта на Берое, но съжалява, че неговият отбор не взе повече в мача от 30-ия кръг на българското първенство по футбол срещу Левски. „Зелените“ загубиха с 0:1 след гол на Асими Фадига в 76-ата минута.

„Това беше голям мач за нас. Липсваше ни още малко, когато Левски ни даваше възможности, особено през първото полувреме. Имахме чисти ситуации, играехме много високо и успявахме на контраатака да напредваме. Доволен съм, но трябваше да вземем нещо повече“, каза той за Диема Спорт.

„Имаме два начина, по които играем. Правим го спрямо съперника. Много е важно да се справяме в единоборствата и да вкарваме. В другата фаза, когато сме по-назад, трябва да бъдем добре организирани. Левски се затрудни от това. Беше много завършен мач за нас, но искахме да спечелим.

„Отборът играе на добро ниво, но в ситуациите за голове ни липсваше Себастиан Вия. Това беше идеален момент за него заради скоростта му и способността му да играе един на един. 

„Поздравявам Левски и техния треньор, който е отличен. И ние изиграхме добър мач, но можехме да спечелим повече“.

предишна статияТържествено честване на "40 години експедиция "Еверест 1984 г." ОБНОВЕНА От Българския туристически съюз са направили предложение експедицията „Еверест 1984 г.“ да бъде наградена с почетния знак на президента
следваща статияЮжна Африка опитва да спаси лозята си с нов дизайн на насажденията