Начало Любопитно Хижата с най-вкусната храна е в Родопите (СНИМКИ)

Хижата с най-вкусната храна е в Родопите (СНИМКИ)

84
Родопите

Легендарната хижа „Момчил юнак“ в Родопите, която предлага най-вкусната храна, гостоприемство и незабравими преживявания, сега се превърна в едно от най-желаните места за почивка и развлечения в България. Собствениците Николета и Уриел Зунино заслужено печелят признание с иновативния си подход и неповторим стил.

Николета, българка от Момчиловци, и Уриел, аржентинец, се срещат на автобусна спирка в Сан Франциско и започват своята уникална история заедно. Пътуват по света заедно и накрая избират Родопите за своя дом. На хижата се съчетават българска и аржентинска култура, което я прави уникално място за посещение.

Семейство Зунино са успешни стопани на хижата от три години със своя иновативен подход към гостоприемството. Предлагат различни преживявания като планински излети, бране на билки и гъби, горски сватби и дори детски лагери, които имат за цел да научат децата да ценят природата и да се откъснат от електрониката.

Хижата е печелила престижния приз „Хижа на годината – 2023“ за най-добра кухня. Гостите могат да се насладят на родопски ястия, аржентински изкушения и разнообразие от интернационални специалитети, приготвени с любов от Уриел. Атмосферата на хижата е уютна, а храната неповторима и вкусна.

„Момчил юнак“ е място, където се сливат вкусът и културите на България и Аржентина, предлагайки на гостите незабравимо планинско преживяване и възможността да се потопят в уникална атмосфера на природата.

Нека ви изненадат с вкусовете, атмосферата и преживяванията, които се предлагат в тази прекрасна хижа в Родопите!

предишна статияШведската компания "Нортволт" стартира строежа на огромен завод за батерии в Германия
следваща статияГешев не помни ходил ли е в „Осемте джуджета“, но знае кой е бил там „по-често“