Хелоуин дойде рано в Холивуд, тъй като „Юнивърсъл студиос Холиууд“ отвори вратите на своите „нощи на ужаса“ в четвъртък (12 септември).

„Нощ на ужасите на Хелоуин“ е ежегодно събитие в увеселителния парк, където класически филми на ужасите или телевизионни предавания се превръщат в интерактивни преживявания, които имат за цел да вземат акъла на посетителите.

Тази година беше най-амбициозната досега с 10 лабиринта. Сред филмите и телевизионните предавания тази година бяха „По-странни неща“, „Нас“ на Джордан Пейл и класическата комедия от 80-те години „Призраци“.

Лабиринтът на „Ловци на духове“ празнува 35-ата годишнина от класическия филм за четирима мъже, които се отправят в света на духовете на Ню Йорк.

Една от звездите, Дан Айкройд, каза на червения килим към събитието „Вълнувам се, защото знаете, „Ловци на духове“ идва от изследвания, които прадядо ми направи през 20-те години в спиритизма. Той се отнасяше доста сериозно към темата, но ето, толкова много десетилетия по-късно се оказахме с четири филма, запис, телевизионни предавания и сега лабиринт в атракцията.“

След червения килим както Айкройд, така и режисьорът на „Ловци на духове“ Иван Рейтман се осмелиха да преминат през лабиринта на филма, който представяше класически изображения от култовото зрелище.

„Нощта на ужасите на Хелоуин“ в „Юнивърсъл студиос Холиууд“ е отворена до 2 ноември.

предишна статияРумънка арестувана в Атина с 400 откраднати паспорти
следваща статияСлънчево време с леко падане на температурите днес