Хайди Клум загуби форма, преяла с паста на медения се месец

Германската манекенка Хайди Клум се обвърза със 17 години по-младия Том Каулиц на тайна церемония на 22 февруари тази година, след като обяви годежа си през декември.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

?

Публикация, споделена от Heidi Klum (@heidiklum) на

Супермоделът публикува видео в Инстаграм, в което се опитва да се вмъкне в чифт розово-бели тесни панталони от нова колекция в чест на своите последователи.

Германската манекенка, вече на 46 години, шеговито отбелязва, че е яла твърде много паста на медения си месец, поради това й е много трудно да успее да влезе в новото облекло от модната линия на нейната приятелка и блогърка Киара Ферагни.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

@farrahfawcettfn is that you ? ?❤️

Публикация, споделена от Heidi Klum (@heidiklum) на

Клум казва:

„Киара много ти благодаря! Мисля, че си много мила и да ми изпратиш тези дънки, но мисля, че съм прекалено едра за тях. Или може би на медения си месец ядох прекалено много паста в Италия, но това е мястото, където тя трябва да се яде, нали…? ”

В понеделник вечер Хайди Клум, освежена от медения си месец, разтърси червения килим на „2019 MTV Video Music Awards“.

Хайди Клум загуби форма, преяла с паста

46-годишната майка на четири деца изглеждаше зашеметяващо в супер къса мини рокля с изрязано деколте и пайети.

„Трябва просто да живеете щастлив живот, без да се притеснявате твърде много за това, което хората мислят, защото притеснението само ще ви донесе повече бръчки“

, каза неотдавна моделът.

Клум има четири деца – Лени на 14, Хенри, на 12, Йохан, на 11 и осемгодишната Лу, от бившия си съпруг Сийл. Двамата се разделиха през януари 2012 г.

Хайди и Том започнаха да се срещат, след като Клум се раздели с търговеца на изкуства Вито Шнабел след три години връзка.

предишна статияКобра избяга от терариум, евакуират къщи в Германия
следваща статияМадрид пострада от проливен дъжд и градушка (снимки)