Начало Свят Фотограф създаде кучешки вариант на Мадона

Фотограф създаде кучешки вариант на Мадона

2204
Мадона

Хиляди фенове на Мадона събират пари в подкрепа на децата на Малави. Освен с новината за благотворителната инициатива по случай нейния 60-годишен юбилей, певицата блесна и с фотосесията си за Vogue Italia. Междувременно куче, което се смята за нейн двойник, събира популярност във Франция, пише Tialoto.bg.

6-годишният Макс от породата голдън ретривър е от мъжки пол, но това не пречи на собственика му да го облича в женски дрехи. След като снима доброволно в приют за кучета, специалистът по модна фотография Винсънт Флурет се опитва да пресъздаде визията на Мадона от най-известните ѝ фотосесии или корици на албуми през годините. За целта той използва своя домашен любимец.

„За него всичко е игра. Например, ако трябва да го снимам с шапката на Мадона, аз я купувам няколко седмици по-рано и му я давам, за да свикне с новата си играчка“, разказва фотографът.

Кучето вече има същите снимки като албумите „Like a virgin“ и „True girl“, сингъла „Music“, както и кориците на певицата от различни списания. Винсенд изтъква, че за някои му трябвали месеци, за да изпипа детайлите.

„Аз съм голям почитател на Мадона и затова превърнах кучето си в нейно копие. Аз много я уважавам“, разказва още фотографът, който продава всички фотоси на Макс. Събраните пари ще отидат за болните и сираците в Малави.

предишна статияSEAT Tarraco дебютира на 18 септември
следваща статия4 вреди от прекалената консумация на орехи