Начало Водещи Флирт за една от зодиите днес, прекрасен ден за три други

Флирт за една от зодиите днес, прекрасен ден за три други

1842
Овен Днес Вашият любим човек дълго ще Ви развлича със своето чувство за хумор и

Овен
Днес Вашият любим човек дълго ще Ви развлича със своето чувство за хумор и със забавното си поведение. Главното е, да не загуби при това Вашето уважение, тъй като смешното рядко става значимо в нашите очи. Не забравяйте, кой е той всъщност…

Телец
Днес Ви очаква прилив на позитивизъм, под формата на смях и аплодисменти. Сега Вие сте звездата в нечий живот. В необичайната ситуация, свързана с общуването, трябва да преминете по цялата дължина на сцената, и да издемонстрирате най-доброто им изпълнение. Някой търси интригуващо влияние или вдъхновение, а Вие може да се окажете идеалния кандидат. Усещате вълни на уверена енергия, и всички парченца в пъзела се подреждат в картинка.

Близнаци
Днес е изключително подходящ ден, за да споделите със своя любим човек своите интереси и пристрастия. Именно днес е най-голяма вероятността, той да ги сподели, и те да станат и негови пристрастия. Утре може да стане по-сложно….

Рак
Не е зле да сдържате своята излишна самоувереност! Бъдете по- внимателни в действията и изказванията си. Когато минавате покрай магазините, бъдете по- сдържани, защото там има прекалено много съблазни..Днес и най- заклетите самотници ще са готови да се отправят в търсене на любивни приключения. Ако имате постоянен партньор и трайна връзка, внимавайте, да не би случайно лумнала страст да Ви развали трайните отношения. Ако имате възможност, излезте поне за малко сред природата.

Лъв
През този ден явно ще Ви се прииска да пофлиртувате с някого. При това, съществуването на Вашия постоянен любим човек съвсем няма да бъде пречка: в края на краищата не става въпрос за изневяра, а само леко заиграване – нещо като тренировка на собствената привлекатрелност и неотразимост. Да се надяваме, че той ще разбере това!…

Дева
Добрата новина се заключава в това, че Ви предстои много спокоен и приятен ден. Лошата новина е, че това няма да продължи вечно, и едва ли ще можете да направите много. При условие, че се помирите с неговата непродуктивност, ще можете да се избавите от всяко бреме, което биха Ви стоварили. Дайте си сметка, че днес не би могло да разчитате на какъвто и да било успех. В крайна сметка, това е малка почивка в графика и не би предизвикала особено безпокойство у когото и да било.

Везни
Не се страхувайте днес да се решите на рискована, необмислена и малко откачена крачка. Знайте че точно това е, което Ви е нужно сега! Може да Ви помогне да забравите тъгата, да промените нещо в отношенията ви, които сега са в застой, както и да почувствате себе си Личност.

Скорпион
През това денонощие Вашето трудолюбие обезателно ще бъде възнаградено. Не се опитвайте да заставите себе си или хорат, с които работите или са около Вас, да се занимават с досадна, дребнава или рутинна работа. Продължителен и значим успех през това време биха Ви донесли емоционалните занимания . През този ден имате шанс успешно да се възползвате от услугите на чуждестранна фирма, образователно учереждение или широка мрежа от услуги.

Стрелец
Днес настроението няма да бъде много стабилно. У Вас ще се появи желание да научите нещо ново и да се покажете от неочаквана страна. Добре ще преминат срещите Ви с приятели и е важно през това време да не злоупотребявате с алкохола. Вероятно е възникване на нови идеи за творчество, но ще бъде доста сложно те да се развият, защото много ще се отвличате по други задачи.

Козирог
Днес на Вашия любим човек много ще му се иска да Ви припомни за някои не съвсем приятни моменти от съвместното ви минало. Макар че няма да имате никакво желание за това, все пак се опитайте да си ги спомните. Дори и от своите истории понякога е полезно да си извличаме поука.

Водолей
Днес може да подарите на своя любим човек нещо от живата природа: котенце, кученце, цветче, кактус или рибка в аквариум – изберете Вие. Главното е, да не се конфронтирате с другите живи същества, населяващи същия дом…

Риби
Предстои Ви един спокоен ден, не свързан със значителни събития, но оставящ (като цяло) приятни впечатления. Не се отказвайте от възможностите да посетите светски мероприятия и да се повеселите в приятелска компания. Подобно прекарване на времето много би Ви зарадвало. На работното място ще Ви бъде трудничко да се съсредоточите, но и особено сложни задачи няма да възникнат, така че може да не се безпокоите. Решаването на финансовите въпроси е по-добре да отложите. Днес рискувате да загубите доста голяма сума за неимоверни дреболии

предишна статияБарселона назначи легенда за спортен директор
следваща статияМного слънце и почти безоблачно време над цялата страна