Начало Водещи Финансови успехи за една от зодиите

Финансови успехи за една от зодиите

576
хороскоп 2

Овен

Днес, когато усетите прилив на енергия, възползвайте се от нея, за да помогнете на другите. Вместо изцяло да се потопите в някой увлекателен проект или увлекателно хоби, поинтересувайте се и се опитайте да разберете, кой се нуждае от помощ в дома си. По-възрастен член на семейството ще бъде много благодарен за още един допълнителен чифт ръце. Вие пък ще се почувствате добре, тъй като ще знаете, че правилно сте определили приоритетите. Отдавайки се на другите, ще можете да установите емоционална връзка с тях, а това е нещо, което никога не трябва да смятате като задължение.

Телец

Може да решите имуществените и финансови проблеми бързо, ловко и изящно. На способността Ви да излизате с достойно от сложни ситуации, ще завидят много по-опитни колеги и познати. Ще се появят възможности да намерите нови съмишленици, и то много влиятелни, а заедно с тях ще можете да постигнете големи успехи. Радва Ви стабилността на емоционалния фон: дори и не съвсем малките трудности няма да Ви попречат да запазите спокойно и дружелюбно настроение. Най-добре е всички срещи, независимо от техния характер, да уреждате извън дома си. Би Ви било много полезно някакво разнообразие.

Близнаци

Днес трябва поне за секунда да забравите за чувствата си към своя любим човек, и да погледнете на него непреднамерено, от страни, сякаш с чужди очи. Възможно е това да Ви помогне, да го разберете по-добре и да видите в него това, което до сега е било скрито за Вас с розови очила. Понякога е полезно…

Рак

Раците трябва да бъдат много предпазливи: през този ден представителите на знака много рискуват да загубят, и то поради собственото си невнимание. Във всяка работа е нужно повишено внимание и прецизност, но това особено силно се отнася за тези, които имат работа със сложна техника, остри инструменти и транспортни средства. За щастие през този ден близките хора няма да Ви създават допълнителни затруднения. Личните отношения ще се подреждат много хармонично, а разправии са малко вероятни. Вечерта е изключително подходяща за почивка в къщи.

Лъв

Днес Вашия любим човек ще се старае да Ви надхитри и да Ви върти на пръст. Всъщност, той може да не направи това по най-коварния начин , което означава, че не трябва да бъдете прекалено подозрителни и да търсите скрит замисъл непрекъснато. Заблуда може да се окаже и това, че няма скрит замисъл.

Дева

Изглежда в светския календар се отбелязват повече събития, отколкото наистина сте в състояние да посетите. Е, ако се окаже, че не сте особено пестеливи по отношение на времето, което всъщност е свойствено за Вас… При това не се опитвайте да надскочите себе си. Различни покани ще Ви засипват през целия ден, и на практика ще се наложи да отделите няколко часа за най-интригуващите.

Везни

Ако сте забелязали, че в последно време разправиите във Вашето семейство са станали прекалено много, опитайте днес да си дадете сметка за техните причини. И е желателно да направите това не сами, а двамата заедно! Постарайте се, разговорът да е спокоен и конструктивен, а да не прерасне в поредния спор! ? може и това да се случи…

Скорпион

Днес е възможно да имате проблеми със стомашно- чревния тракт. И в семейството Ви са възможни неприятности и даже може да се стигне до скандал. За момент ще Ви се прииска, да изчезнете в дън гора, но за щастие, ще бъде временно. Звездите Ви препоръчват преди обяд да си направите кратка разходка и да подишате чист въздух. Каквито и предложения да получите днес, смело може да се заемете с всяко от тях, колкото и необичайно и неочаквано да е. Вечерта ще прекарате в комфортна обстановка

Стрелец

Ако в последно време сте търсили вдъхновение, срещнете се с най-големите чудаци от своите роднини и приятели. Обкръжете се с хора, които се взират в света под много странен ъгъл, и Вие също (съвсем скоро) ще можете да го видите в съвсем друга светлина. Страстта може да бъде заразна. Тя ще Ви порази, преди даже да се осъзнаете. Какво пък – действайте!

Козирог

Днес на Вашия любим човек ще бъде достат трудно да се помири с това, че е завършил някакъв пореден етап от Вашите отношения.Опитайте се да го убедите, че скоро започва следващия, а той ще бъде много по- добър, по-ярък, топъл и интересен от предходния.

Водолей

През целия днешен ден не са изключени неправомерни действия и импулси ( например незапланувани покупки). Ще Ви бъде трудно да се удържите в рамките на позволеното, ако изведнъж видите нещо съблазнително, оригинално, излизащо от обичайните рамки. Не отдавайте особено значение на внезапно възникващи астрономически пристрастия, тъй като още на следващия ден благополучно ще ги забравите, сякаш никога не са съществували. Прекомерната Ви емоционалност може да Ви доведе до депресия даже при незначителни загуби и грешки.

Риби

Добре би било, да погледнете на своя живот отстрана. Това означава, че трябва да приемете създалото се положение такова, каквото е, и да не хабите сили в опити да насочите събитията по друг път. Просто се отпуснете и позволете на живота, да следва своя ход. Възможно е дори резултата да Ви хареса! Такъв подход съвсем не означава, че въобще няма да Ви интересува, как ще се подрежда всичко. Просто ще е показателно, че Ви стига умът , за да разберете, къде трябва да насочите своите усилия, и къде – колкото и да се стараете – няма да има ефект.

предишна статияБългария за съжаление е 88-ата страна в доклада за щастието
следваща статияБайерн Мюнхен победи Барселона в Шампионската лига за втори пореден път