Начало Водещи Финансови проблеми за една от зодиите, друга ще се радва на спокойствието

Финансови проблеми за една от зодиите, друга ще се радва на спокойствието

1077
Зодиак

Хороскоп за 17 март 2019г.

Овен
Днес финансите на Овена могат да запеят такива сърцераздирателни романси, че отзвукът им ще звучи по време на разговора, който ще Ви мине през ум да проведете с членовете на семейството си. За съжаление това ще предизвика сериозни разногласия. Може би вместо да дрънкате напразно, е по-добре да помислите, как да решите проблема с парите. Всъщност, имате шанс да измислите нещо стойностно и съвсем не лошо.

Телец

Няма да навредят на общуването Ви с Вашия любим човек през този ден малко коварство и ехидност. Ако бъдете прекалено бели и пухкави, няма да му е интересно да общува с Вас и може да предпочете нечия друга компания, вместо Вашата. Ама това едва ли Ви трябва…

Близнаци

Вместо да се занимавате със самобичуване по повид на това, ковто сте казали, направили, не казали или не направили, започнете сами продуктивен разговор на тази тема. Сега Вашата наблюдателност е обострена. Диагностицирали сте ситуацята: дошло е време за словесни действия. За щастие, Вие сте спосбни ясно да се изразявате, като при това придавате на думите фирмено обаяние.

Рак

Намирате куп поводи за вълнения и през целия ден ще се вълнувате и ще преживявате, без да се занимавате с каквато и да било реална работа. За щастие, наоколо има хора, на подкрепата и съдействието на които винаги може да разчитате. Надвечер ще стане ясно, че ситуацията не е така безнадеждна, както Ви се е струвало, и отново ще почувствате прилив на жизнена енергия. Отношенията с любимия човек са динамични. Макар че не искате да се карате, претенциите Ви един към друг са се понатрупали и са станали прекалено много, та негативни емоции ще възникват доста често. Потърсете си занимания , помагащи да се възстанови душевното равновесие. Какво ще кажете за медитация?…

Лъв

Днес ще забележите осезателни промени в някои свои отношения, което ще Ви разкрие съвършено нови хоризонти. Ако нещата се отнасят до романтика, подгответе се за по-детайлно обсъждане на бъдещето. Например за това, което планувате. Ако тези Ваши идеи засягат приятелство, ще забележите как другите ще започнат доста по-уважително да се отнасят към Вашите интереси и потребности. С други думи казано , много неща ще започнат да се променят, и то – видимо към по-добро.

Дева

На Вашия любим човек днес ще се наложи да прояви някаква настойчивост , за да Ви убеди във верността на своето решение на ваш общ проблем. Само че съвсем не е сигурно, че неговата настойчивост ще Ви убеди, тъй като ще си имате свое твърдо мнение.

Везни

Неутрален ден от всяка гледна точка, освен романтичната, където влиянието на позитивните тенденции ще бъде осезаемо. Днес ще можете да решите много лични проблеми, ако се отнесете към тях сериозно, а не оставяте нещата на самотек. В общуването с любимия човек избягвайте недомлъвките. Колкото сте по-искрени , толкова ще бъде по-добре. Възможно е преодоляване на разногласията с по-възрастни роднини и стари приятели, не одобряващи някои Ваши постъпки в близкото минало. Ако продължавате да държите на обичайния си начин на действие, това няма да Ви помогне по никакъв начин да постигнете успех. Абстрахирайте се от всичко, и си спестете неразбориите и усложненията.

Скорпион

За Вас това е ден на успешна реализация на плановете. Всичко, което е било добре премислено и организирано, преминава по възможно най-добрия начин. Импровизациите обаче ще се окажат не толкова удачни, тъй като Вие не така бързо и безгрешно, както друг път, ще реагирате на промените в ситуацията. Възможно е получаване на неочаквано известие , което да Ви удиви, и даже ще Ви шокира. Нееднозначно ще се подредят отношенията с близките: те не само ще Ви подкрепят, но и ще Ви критикуват. Първото ще Ви радва, а пък второто ще Ви дразни не на шега. Вечерта са възможни сериозни разправии.

Стрелец

Далечните страни са онова, което силно привлича представителите на Вашия знак. Ако сега не пътешествате , единственото Ви утешение може да бъде някой или нещо, което да Ви напомня за далечните места, които харесвате. Така че ако имате възможност да общувате с някого по телефона или електронната поща, или пък за неочаквано посещение, непременно се възползвайте.

Козирог

Всички противоречия през това денонощие постепенно ще се смекчат. Днес ще имате доста допълнителни възможности, а това ще Ви помогне, да гледате бъдещето си с оптимизъм. Може да имате подкрепа на хора, които са далече, кореспонденция по електронната поща или от някакъв информационен канал. Помнете, че това са само шансове, които бихте могли умело да използвате.

Водолей

Откъснете се от конфликтните ситуации в романтичните и семейните отношения. Обърнете внимание на здравеето си помнете, че днес не трябва да преяждате. Решаването на важни парични въпроси е по-добре да отложите за по-добри времена. Интуитивният подход към решаването на проблемите , ще Ви донесе ново разбиране за жизнената ситуация.

Риби

Денят ще донесе доста неприятни събития. Вашите грешки и пропуски ще станат известни на всички, и всеобщото обсъждане няма да Ви кара да чакате. Някои Риби ще успеят да се отнесат към ситуацията с хумор, но болшинството преставители на знака сериозно прежияват заради ставащото. Най-лошото е, че губите увереност в себе си, и се отказвате от участие в перспективни проекти. После ще съжалявате, че сте пропуснали своя шанс. По отношение на самочувствието, има още какво да се желае. Не забравяйте за профилактични мероприятия и се погрижете за себе си.

предишна статияСлънчево ще е в неделя и температурите ще са високи
следваща статияАПИ: На места има ограничения в движението. Вижте къде