Начало Водещи Финансови загуби за една от зодиите днес! Нападение от гости за друга

Финансови загуби за една от зодиите днес! Нападение от гости за друга

3067
Овен Много противоречив ден. Успехи и неприятности непрекъснато ще се сменят и това много ще Ви дразни. Ще Ви харесват съвсем не всички съб

Овен
През този ден ще Ви измъчват доста силни душевни болки, и най- добрият лекар ще бъде Вашия любим човек. Именно той най-точно от всички ще Ви постави диагноза, ще Ви изпише най-правилните и необходими лекарства и ще проведе потресаващ курс на лечение. Още утре ще бъдете съвсем здрави!

Телец
Телците, както обикновено, са верни на закона и спазват традициите, но днес са склонни да нарушават правилата и да постъпват така, както им подсказва интуицията. Обкръжаващите ще недоумяват, когато постигате успех, и ще са уверени, че всичко е станало в резултат на случайност, на стечение на обстоятелствата и съвсем не може да имате някаква заслуга за това, а камо ли, че е плод на Вашите усилия. През този ден е най-добре да не обсъждате сериозни въпроси, а да се отдадете на неформално общуване с приятели. Ще блеснете с остроумие и ще повдигате настроението на обкръжаващите. Лесно ще завоювате симпатиите и даже може да породите у някого истинска любов.

Близнаци
Вместо да се занимавате със самобичуване по повид на това, ковто сте казали, направили, не казали или не направили, започнете сами продуктивен разговор на тази тема. Сега Вашата наблюдателност е обострена. Диагностицирали сте ситуацята: дошло е време за словесни действия. За щастие, Вие сте спосбни ясно да се изразявате, като при това придавате на думите фирмено обаяние.

Рак
Желанието на вашия партньор през този ден ще бъде, да Ви удиви с нещо, което най-вероятно ще се получи. Само че какво ще бъде това удивление – приятно или не съвсем, за сега остава неизвестно. Всичко ще зависи от конкретната ситуация, и Вашето поведение в този момент.

Лъв
Чувствате, че на практика в работата сте попаднали в задънена улица. Това не е най-приятното състояние, но ако обсъдите своите отдавнашни мечти, , отново ще усетите надежда. Открити сте за нови идеи, но много силно Ви напряга чувството, че трябва незабавно да вземете решение по този повод. Ангажирайте мозъка си и творческото решение само ще се появи…

Дева
Изглежда в светския календар се отбелязват повече събития, отколкото наистина сте в състояние да посетите. Е, ако се окаже, че не сте особено пестеливи по отношение на времето, което всъщност е свойствено за Вас… При това не се опитвайте да надскочите себе си. Различни покани ще Ви засипват през целия ден, и на практика ще се наложи да отделите няколко часа за най-интригуващите.

Везни
Денят е свързан с финансови загуби, неудачни постъпки и инвестиции. Склонни сте да харчите повече, отколкото можете да си позволите, а очакваните постъпления ще се бавят, така че положението може да бъде определено като незавидно. От гледна точка на работата, денят не е лош. Възможни са интересни делови предложения и срещи с хора, които са заинтересувани от сътрудничество с Вас. Втората половина на деня ще е свързана с романтични преживявания. През това време може да се зародят нови увлечения, а не е изключено и да се възродят стари привързаности. Стабилните двойки ще прекарат деня много приятно.

Скорпион
Днес изглежда Ви очаква сериозна разправия с Вашия любим човек. Впрочем, за разлика от другите спорове, тя ще бъде от полза за вашите отношения. Ремарк е писал: „Ако няма спорове, значи скоро всичко ще свърши”. Това явно не е заплаха за вашата двойка. Какво пък, направете така, че да олекне на душата Ви, само че после не забравяйте, да се помирите.

Стрелец
Хората, които Ви познават и обичат, никак няма да се учудят, че понякога изпускате по някоя непремерена дума. Така че ако през следващите няколко дни започнете да се изяснявате по-откровено от обикновено, на никой от близките Ви хора няма да му мигне окото. Но какво ще стане, ако се окажете в компанията на хора, които не са привикнали към такава прямота и откровеност? Тогава, след като направите такова изказване, в качеството на извинение, предложете на своя събеседник, да го придужите, докато се качи в таксито…

Козирог
Денят ще премине добре, но влиянието на позитивните тенденции днес може да бъде определено само като умерено, а това значи, че за големи постижения ще са нужни много повече усилия. Ще възникнат проблеми в личните отношения, защото близките Ви хора са убедени, че постъпките Ви са продиктувани от егоизъм, макар че не е така. Не жалете сили за укрепване на семейните връзки, тъй като днес този въпрос е много актуален. Лесно ще се справяте с ежедневните проблеми, стига да не тръгнете да търсите екзотични способи за решаване на прости задачи. Денят е подходящ за покупки на вещи, които ще са Ви полезни в работата.

Водолей
За Водолеите днес са вероятни проблеми, имащи деликатен характер. Не е изключено да Ви „нападнат” гости, а Вие да нямате с какво да ги почерпите, или пък в момента въобще да не Ви бъде до това. Не се притеснявайте и им предложете каквото имате! В креайна сметка никой не Ви задължава да правите излишни разходи, за да проявите гостоприемство. А и не обвинявайте за това своята за нищо не виновна половинка…

Риби
Напрежението през денонощието постепенно ще намалее. Ще станете по-гъвкави и изобретателни и може да прилагате за решаване на актуални задачи не само преки, но и „обиколни” и неформални пътища. Старайте се да не се опитвате да заглушавате неприятностите с алкохол или по други подобни начини. Преди да направите нещо, убедете се, че сте избрали правилното направление. Избягвайте нечестността в работата и в общуването.

предишна статияИ Ума Търман обвини Харви Уайнстийн в посегателство
следваща статияВремето днес се оправя