Начало Култура Филмът за Оби-Уан Кеноби ще е предисторията на „Нова надежда“

Филмът за Оби-Уан Кеноби ще е предисторията на „Нова надежда“

2195
След „Rogue One: История от Междузвездни войни“ от 2016 г. и предстоящият „Соло“ се отварят нови пространства пред „Лукас филм“ и „Дисни“. Очакваме скоро

След „Rogue One: История от Междузвездни войни“ от 2016 г. и предстоящият „Соло“ се отварят нови пространства пред „Лукас филм“ и „Дисни“. Очакваме скоро да научим на кой любим героя от една далечна галактика ще е посветен следващия техен филм. Е, май всички се надяваме това да е Оби-Уан Кеноби, пише Cinefish.

Още миналата година изтече информация, че се подготвя филм на легендарния учител джедай, чийто режисьор ще бъде номинираният за „Оскар“ Стивън Долдри („Часовете“). Ето, че вече има и повече яснота по въпроса. Според непотвърдена информация заглавието на бъдещия хит ще бъде „Obi-Wan: A Star Wars Story”. За разлика от „Соло“, новият филм няма да разказва за ранните години на Кеноби, а ще бъде предистория на събитията в „Нова надежда“.

Според запознати, ще разберем какво се е случило с Оби-Уан след добре познатите събития в „Отмъщението на ситите“. Той ще наглежда младия Люк Скайуокър, който расте на планетата Татуин, но ще се завърне отново към джедайските си навици, след като вниманието му е привлечено от конфликт между пясъчните хора и местните фермери.

Все още не е потвърдено дали Юън Макгрегър ще се завърне отново в ролята. Самият актьор споделя, че е готов да го направи, но все още не е потърсен от „Лукас филм“, поне засега. Единственото сигурно нещо е, че снимките на новия филм ще започнат през пролетта на следващата година в Лондон.

предишна статияДори след 60 години в гараж Mercedes 300SL струва 1 млн. долара
следваща статияОхлювите са доходоносен бизнес в Тайланд