Мелания Тръмп
На снимката: Доналд и Мелания Тръмп

След години слухове за разрив в отношенията между първата двойка в Съединените щати – Доналд и Мелания Тръмп, видео с това как президентът заповядва на половинката си да се усмихне, а тя не намира сили да го направи, подхрани слуховете за това дали двойката има безоблачен живот.

След предполагаемата изневяра на Тръмп с порнозвездата Сторми Даниълс през 2006 г. на езерото Тахо, когато Мелания е раждала сина им Барън, както и непрекъснатите проблеми на Първата дама с английския език, новото видео даде храна за размисъл за това дали двойката не е заедно само за пред избирателите.

Публичните изяви на Мелания и Доналд Тръмп се наблюдават отблизо от американските медии, които не пропуснат всякакви възможности да спекулират за състоянието на отношенията на двойката.

Последното видео показва президентът и Първата дама, които позират за снимки по време на посещението си в националното светилище „Свети Йоан Павел II“ във Вашингтон тази седмица. Според сайта за политически новини The ​​Recount, Доналд Тръмп с каменно лице моли съпругата му да се усмихне по време на снимките, въпреки че думите му са неразбираеми. Мелания наистина прави опит за усмивка, но не й се получава, а това доведе до хиляди коментари и подигравки в социалните мрежи.

Мнозина си спомниха подобни уловени мимики на Първата дама, която привидно се усмихва, но видяла гърба на съпруга си, моментално се отпуска и придобива печален тъжен вид. Потребители на социалните медии припомниха и няколко кадъра, в които бившият модел, роден в Словения, умишлено отблъсква ръката на съпруга си и показва, че не иска да го държи за ръка, което според анализатори сочи, че тя е била заложник на съпруга си.

Попитана от репортер на телевизия ABC дали наистина обича съпруга си въпреки очевидните доказателства за изневяра от негова страна, Мелания отговаря:

„Да, добре сме. Медиите спекулират с клюки“.

„Никога не съм виждал по-малко химия между двама души“, коментира един от потребителите под новото видео на президентската двойка.

предишна статияАктуална пътна обстановка
следваща статияДнес някой трябва да внимава особено, защото ще се окаже под чуждо влияние