Начало Водещи Успешна нова седмица започва за една от зодиите. Понеделник ще донесе пари...

Успешна нова седмица започва за една от зодиите. Понеделник ще донесе пари на друга

855

Хороскоп за 4 юни 2018г.

Овен
Днес за Вас ще се грижат много красиво и трогателно, при това демонстрирайки изключителна нежност към Вашата особа. Постарайте се да се отплатит на любимия човек за тези действия с изключителна взаимност, искрена радост и топли чувства.

 Телец

В личния Ви живот днес нещо ще потръгне съвсем не така, както сте очаквали и както сте предполагали първоначално, но пък, от своя страна, ще Ви даде простор за импровизация . Какво пък – нищо лошо няма, да подходите към разрешение на отношенията творчески, а това е увлекателно!

Близнаци

Днес на Вашия любим човек му предстои да Ви помогне в някаква не лека работа и той успешно ще се справи с тази не лека задача. А успехът ще бъде толкова съкрушителен, че за Вас ще остане само възможността да се удивлявате в бързината му на намиране на решения.

Рак

Професионалната дейност – това е сферата, в която днес от Вас ще зависи изключително малко. Обстоятекствата ще се подреждат по непредсказуем начин, и едва ли ще успеете да повлияете на развитието на събитията. Най-разумното, което може да направите, това е, да се постараете да се приспособите към ситуацията. По този начин, в крайна сметка, ще минимизирате загубите. По друг начин стоят нещата в личните отношения, където вече Вие контролирате ситуацията. Бъдете готови да проявите твърдост, когато реализирате своите решения в живота. Не се притеснявайте не само да молите, но и да изисквате.

Лъв

Днес навсякъде Ви очакват изненади. За по-голямата част от тях съвсем не може да се каже, че са зашеметяващи, но с помощта на една мигновено ще Ви се изясни това, което от доста време не Ви е давало покой. Нека не Ви разочарова липсата на драматичност – така е по-добре. В последно време напредъкът сякаш е спрял до една точка, а днес ще стане очевидно какво (или кой) му пречи. Реагирайте бързо и скоро ще започнете отново да се движите напред, подсвирквайки си в движение, сякаш Ви е известно нещо, което никой друг не знае.

Дева

Вашата вродена емоционалност малко се е понижила, отстъпвайки място на такива качества, като любопитство, подвижност и възприемчивост. Настройвайки се на съответната вълна, ще сте в състояние да усвоите всякаква информация, та дори да сте я чули само един път. В същото време нараства вероятността за принудително пътуване, но да съжалявате, че сте ги предприели, почти няма вероятност. Времето е прекрасно за обучение. Ако например Ви се налага да напишете реферат по труденм нееднозначен и нов за Вас въпрос, започнете работата в търсене на виртуални материали за него в Мрежата.

Везни

Неочаквано ще разберете, какво трябва да направите, за да промените своя живот към по-добро. Крачката трябва да е много смела и нееднозначна, но Вие сте напълно готови за нея, и затова няма смисъл да губите време. Неочаквано ще се появят съюзници, помощници и съмишленици, с които ще Ви бъде много приятно да имате работа, а отношенията, неотдавна започнали като делови, ще преминат в неформално приятелски. Самите Вие не си губите главата, а и можете да очаровате почти всекиго.

Скорпион

Отношенията Ви с близките се стабилизират. Днес много по-лесно от всеки друг пут ще успеете да постигнете споразумения и договорености със „сложни” хора, които по начало са капризни и непредсказуеми. Неочаквано може да откриете, че можете не само да преодолеете собствените си вътрешни противоречия, но и на другите да помогнете за постигане на душевно равновесие. Може да установите, че притежавате таланти, за които до момента не сте си давали сметка, и да имате желание да ги издемонстрирате на всички подред. На сбирките и празниците ще сте центра на внимание. Проблем в романтичните отношения може да стане ревността и стремежът на любимия за изключителен контрол над Вас.

Стрелец

Днес Вашият любим човек ще Ви разкаже за нещо много удивително, но недостъпно и недостижимо и затова трябва просто да вярвате на думите му, без да се опитвате да проверите тяхната достоверност, дори и да предизвиква у Вас някакви съмнения.

Козирог

Не бързайте да действате! Днес размишлението ще се окаже доста по-плодотворно занимание. Добре би било да си спомните миналото, тъй като в него се крият отговорите на много интересни и актуални въпроси. Ако Ви предстоят важни преговори, дайте възможност на събеседника да се изговори, и чак след това представете своята гледна точка. Даже и най-умните забележки ще се обезценят, ако прозвучат по-рано от определеното време. Отношенията с близките изискват търпение. Хората, които сте свикнали да подкрепяте и покровителствате, започват да искат независимост . Въпреки това Вашето покровителство продължава да им бъде нужно.

Водолей

Готови сте да се хвърлите с главата напред в онова, което по-рано сте смятали за невъзможно. Това е среща очи в очи с такъв интересен човек, че Ви се иска нещо повече от няколко срещи. Затова не си заслужава да отидете на кино. Защо да си губите времето в мълчаливо седене в киното, което с нищо няма да Ви сближи? По-добре изпийте заедно по чаша кафе или вино.

Риби

Нищо не променяйте, а просто продължете започнатото по-рано, и се придържайте към поведението, което отдавна сте си избрали. Възможно е някой да не Ви одобри, но на критиката и погледите „на криво, не трябва да обръщате внимание. Днес са важни именно Вашите оценки и заключение, и по тях трябва да се ориентирате при взимане на решение. Ще успеете да запазите добрите си отношения с най- близките хора, но и навреме ще им окажете помош. Денят е достатъчно подходяш за всякаква дейност, която да е полезна както за Вас, така и за другите, и нито едно, дори и най-малкото Ви усилие , няма да отиде напразно.

предишна статияПроф. Михаел Бар-Зоар: С години от България не идваше една версия кой е спасил евреите
следваща статияВремето остава без промяна – горещо с валежи