Начало Водещи Успешен ден за една от зодиите, парични трудности за друга

Успешен ден за една от зодиите, парични трудности за друга

1695
зодии

Хороскопът ви за 9 януари 2017г.

Овен
Време е да разпуснете и да си отпочинете, но, разбира се, не сами! Вселената Ви приканя да прекарате времето с този, с който просто умирате от желание да бъдете. И вместо да се мъкнете по улиците, заведете го в своето гнезденце, отпуснете се и се насладете на хубавата вечер.

Телец

Денят е благоприятен за оправяне на партньорските взаимоотношения. Ако с Вашите съюзници не Ви свързват само чувства, но и общи цели, сътрудничеството ви ще има големи шансове за успех. Възможни са усложнения при опитите за свързване с хора от далече. За юридическа помощ по-добре се отнасяйте към онези, които добре познавате, които са Ви симпатични и не веднъж да Ви оказвали подобни услуги. Ако тръгвате на дълъг път, вземете мерки за опазване на здравето и поддържане на добро самочувствие.

Близнаци

Днес бъдете внимателни и не бързайте, когато трябва да вземете някакво решение, касаещо сферата на нежните чувства. Може доста здраво да сгрешите, оценявайки нечие отношение към Вас и в резултат да попаднете в много глупава и страшно неловка ситуация. По-добре е във всичко да демонстрирате спокойствие и невъзмутимост. Не трябва да мислите, че по такъв начин изпускате единствения и неповторим момент за обяснение – той още не е настъпил.

Рак

Днес ще се постараете да запознаете своя бивш любим човек със своя сегашен партньор, с цел да направите от тях благополучен тандем. Не се зане какъв ще бъде резултата от Вашия експеримент, но виждайки отново предишния си любим, за сетен път ще се убедите, че решението Ви да стане „бивш” , е много правилно. Или не?

Лъв

Най-сетне ще започнете да разбирате, как влияете на обкръжавашите, и това все повече започва да Ви харесва. Днес ще имате шанс да се убедите в това, когато привлечете към себе си вниманието на множество хора. Те възприемат Вашите идеи сериозно. Тогава защо не вземете да направите и Вие същото? Ако помислите за неотдавнашните промени към по-добро, ще разберете, че Вашите заслуги са доста големи. Не надценявайте властта, която имате над хората, защото може да изпуснете голяма възможност.

Дева

Всяка, даже и най-незначителната хитрост , ще бъде възприета от Вашия любим човек „на щик”. Затова се постарайте днес да сте максимално честни и избягвайте всякакви двусмислици. Иначе цялата вечер може да се наложи да прекарате в извинения. Нима това Ви е нужно?

Везни

През този ден ще се наложи да се погрижите за представителите на по-възрастното поколение. Например да навестите неговите или своите родители, или поне да им позвъните. Или може би ще преведете някоя стара баба през пътя Доброто общо дела за възрастни хора, които се нуждаят от вас, само ще Ви сближи.

Скорпион

Изключително подходящо време за мероприятия, способстващи за повишаване на престижа. Периодът е много добър и за анализиране на обществената и политическа дейност и за разбиране на своите позиции в колективната работа. Днес може да се избавяте и от излишното тегло и да изчиствате организма си от шлакове. Отделяйте повече време за своите близки и за домашните си задачи, но пряко сили не се захващайте за глобални подвизи.

Стрелец

През целия ден ще правите всичко възможно , за да постигнете успех, но в края му наистина ще бъдете доволни от постигнатото. Няма такова правило, според което трябва да се заемете да се справяте с всички проблеми, както и да поставите всички дреболии по местата им. Не е нужно да изисквате от себе си прекалено много. В края на крайщата никой човек не е способен да твори чудеса. Спомнете си всичко, което е ставало през последните няколко седмици , и си помислете какво сте успели да постигнете. Ще се учудите, колко далеко сте успели да стигнете за съвсем късо време.

Козирог

Това е ден, когато за да останете на мястото си, трябва да бягате, и то да бягате много бързо. Ако се случи така, че спрете, защото сте останали без сили, конкурентите незабавно ще Ви настигнат и изпреварят. Така че не разчитайте на лек ден и изразходвайте енергията си по възможност икономично, за да Ви стигне за целия ден. Обстановката ще бъде напрегната не само в професионално, но и в лично отношение. При младите влюбени ще възникнат разногласия, а съпрузите със стаж ще се карат повече от обикновено. Само че заплаха за отношенията няма – ще проявите мъдрост и ще намерите устройващ всичи изход от несъмнено сложната ситуацията.

Водолей

Звездите Ви съветват днес да поиграете на изневяра. Не да изневерите, а само да поиграете. Приемете поканата за кафе от човека, който отдавна Ви гледа със замъглен поглед, или поканете симпатичната колежка на кино. Това ще внесе романтика в живота Ви, а и ще Ви даде възможност още веднъж да се убедите, че Вашата половинка е по-добра.

Риби

През този ден всичко, което Ви се е струвало очевидно в отношенията с Вашия любим човек, може да рухне, да се срине, да се стрие и да изчезне. Само че Вие имате сили да съхраните всичко това, да го запазите и даже да го умножите , стига да имате желание и търпение. А у Вас те трябва да са предостатъчно…

предишна статияИзхвърлиха звезда от „Игра на тронове“ от бар, след като влезе пиян и започна да буйства (ВИДЕО)
следваща статияЗимата не си е отишла! Започва застудяване