Начало Хороскоп Тъжен ден за една от зодиите днес. Неприятни изненади за друга

Тъжен ден за една от зодиите днес. Неприятни изненади за друга

1788
Овен През този ден всяка промяна на изражението на лицето на Вашата половинка ще тълкувате като някакво разочарование и неудоволствие, разстоянието от които

Овен
Не лош ден, до голяма степен способстващ за изпълнение на Вашите желания. Сутринта са възможни съмнения, но още преди обяд от тях няма да остане и следа. Това е добро време планомерно да разширите своите знания( например философски или професионални). Моментът е подходящ и за уреждане на въпроси, отнасящи се до недвижими имоти в друг град или в чужбина. Може успешно да преминете събеседване. Ако имате намерение да действате със задгранични партньори или да започнете бизнес там, непременно спазвайте буквите на закона и не се опитвайте да ощетите когото и да било. Чуждите права трябва да бъдат зачетени.

Телец
Много добре разбирате какво искате, и съвсем точно знаете, какво сте готови да пожертвате в името на това. Трудно е да си предствите по-безкомпромисна и едновременно с това по-ефективна позиция. Фактически сега всичко вършите по своему, а обкръжаващите могат само да се помиряват с това. Нищо друго не им остава. Постарайте се да намерите мирно русло за своята енергия – занимавайте се със спорт или с физически труд, и се старайте повече време да прекарате на чист въздух.

Близнаци
Днес ще Ви стане тъжно. В живота Ви приключва един много хубав и много важен период. Важното е , тъгата Ви да не сублимира под формата на яд към останалите ( като цяло) и към Вашия любим човек (в частност). Те за нищо не са виновни.А и се постават редом с Вас…

Рак
Първата половина на деня ще Ви донесе неприятни изненади, но по-късно характерът на звездното влияние ще се измени рязко, ще се почувствате по-уверени, ще откриете нови възможности и незабавно ще се възползвате от тях. Енергичността и готовността да се дейстава решително, даже когато обстоятелствата изглежда че не предразполагат към това, дават на Раците осезаемо преимущество над конкурентите. Денят ще Ви донесе непрости изпитания от емоционален характер и ще е своеобразен тест за зрелост на чувствата и способността, да се правят компромиси.

Лъв
Защо мислите, че трябва да почакате, докато някой друг подмести нещата от мъртва точка? Започвайте да действате сами, и разширявайте кръга на своето общуване. Влизайте в Интернет, звънете по телефона и правете всичко, от което би излязло нещо ново. Ако човекът на другата страна на телефонния проводник с нещо Ви притеснява, може да преминете на общуване посредством електронната поща. Може би ще стимулирате своята креативност и ще измислите нов начин за привличане вниманието на събеседника си. Събудете чувствата му за гордост и самодоволство.

Дева
Днес ще се наложи да направите един съвсем не лек избор – от Вашето внимание ще се нуждаят едновременно няколко души, а Вие няма да искате да го откажете на нито един от тях. Само че ще се наложи, и изглежда че за известно време любовта ще трябва да отстъпи място на приятелството. На приятелите сте много по-нужни!

Везни
Този ден ще се наложи да посветите на не най- приятния начин на общуване – ще се наложи, да се оправдавате. Не е важно, дали сте правили нещо осъдително или не – вината Ви ще бъде обявена за очевидна и не Ви остава нищо друго, освен да я признаете и да се опитате да обясните своето поведение. Късмет!…

Скорпион
Това е един от онези дни, в които с пълна сила можете да разгърнете емоционалната страна на своята натура. Освен това е прекрасно време за творчески занимания, в които ще се потопите според зова на сърцето си, а не по необходимост. Вдъхновението и интуитивното разбиране на същността на нещата, ще бъдат за Вас най-добрия проводник. Може и да Ви е трудно да устоите пред съблазните и пред възможностите да поразнообразите своя живот. Денят също е хубав за пълно разтоварване в усамотение, или в компанията на близки хора. Отделете време за общуване с децата, с любимия човек и със старите приятели.

Стрелец
Благоприятно време за кратки пътувания и разходки, особено в компанията на приятели. Може да направите посещение на близки роднини, или да си обменят последните новини. В резултат е възможно още повече да се сближите, или пък да узнаете нещо ново за себе си. Спешни действия и душевни сътресения през това време не се предвиждат, но не се очакват и големи достижения. Нараства интереса към всичко прогресивно и напредничаво. По-често се интересувайте от това, което става около Вас, като използвате за целта най-неочакваните източници на информация.

Козирог
Позволете на любопитството да ръководи Вашите решения. Възможно е в крайна сметка да се окажете на много интересно място. Сега нямате ясно избран път, по който трябва да вървите и затова се отърсете от своята привична рутина и тръгнете срещу приключенията. Дори и да имате само един свободен час, посветете го на изследване на нови територии. Това може да бъде даже нов ресторант или магазин. Вижте, какво става в света. Това ще Ви помогне да измислите някои нови идеи, отнасящи се до Вашата работа или до бъдещо пътуване.

Водолей
Възможни са неочаквани финансови загуби най-вече по семейни причини. Контролирайте употребата на такива изделия като тестените и кафето. В работата днес е важно да не се престаравате и да помните, че с търпение и труд всичко се постига. Важно качество ще бъде лоялността към другите. За препоръчване е да се заемете с дихателна гимнастика да направите продължителна разходка. Не обръщайте внимание на каквито и да било провокации, а разчитайте само на себе си. По такъв начин доста бързо ще си дадете сметка , какво трябва да правите.

Риби
Много са вероятни успехи в професионалната дейност, като при това са свързани не само с постигането на някакви реални резултати, колкото с формирането на репутация на „човек, който е способен и знае много неща”. Не е трудно да се досетти човек, че точно такива хора имат възможност да се издигнат в кариерата. Постарайте се да направите нужното впечатление на точните хора, и скоро пред Вас ще се открият примамливи перспективи. От гледна точка на личните отношения денят ще се окаже доста сложен. Не бъдете прекалено настойчиви в споровете: понякога даже и готовността Ви да направите отстъпка, е достатъчна , за да се запази мира.

предишна статияПродължават преваляванията
следваща статияGoogle Assistant се научи да говори по телефона с абсолютно реалистичен глас