cats-steps

Три сексуални труженички в северозападната турска провинция Одрин подадоха наказателна жалба срещу собствениците на бордей, че са ги изхвърлили от „трудовия им пост“ заради привързаност към бездомни котки.

Агенция „Демирйорен“ съобщи, че трите проститутки са хранели повече от 30 улични животни в апартамент в рамките на комплекса на бордея, който са наели преди 10 месеца. Те построили колиба за бездомни котки и кучета в градината на основната сграда на публичния дом.

Но любовта на трите приятелки към бездомни животни очевидно не се е споделяла от техните колеги, които се оплакали на собствениците на публичния дом.

„Те ни уволниха и ни изритаха от апартамента, защото сме се грижели за тези животни. Стреляха по един от котараците ни с пушка-помпа. Той все още е жив, има 11 сачми в тялото си“, каза пред агенцията Мюрвет Ташвур, една от жриците на любовта.

Нападателите само били глобени поради липсата на ефективни закони за защита на бездомните животни.

„Хората в бордея и собствениците му са чудовища“, каза Ташвур и допълва, че трите са подали иск в прокуратурата в Одрин.

В Турция проституцията в официално регистрирани бордеи е законна. Нелегалните „чувствени“ услуги, обаче, носят след себе си наказания, стигащи до една година зад решетките.

предишна статияМарлин потопи гемия, рибарите оцеляха
следваща статияТина Търнър призна за опит за самоубийство