Тръмп Даниълс

Президентът Доналд Тръмп иска порноактрисата Сторми Даниълс да разбере какво мисли за нея: „Грозница“.

Американският президент е фен да лепи прякори на многото му опоненти или критици, но „конската физиономия“ (Horseface) е нов полъх.

39-годишната блондинка, чието истинско име е Стефани Клифърд, в понеделник е обвинена в оклеветяване срещу Тръмп от федерален съдия. Съдията също така постанови, че Даниълс трябва да заплати съдебните такси на Тръмп.

Президентът тържествуваше.

„Страхотно, сега мога да тръгна след конската муцуна и нейния адвокат трето качество“, написа той в „Туитър“.

Даниълс съди Тръмп, след като я обвини, че е измислила твърдението, че е заплашена да си мълчи за предполагаемата сексуална среща с президента преди повече от десетилетие.

Въпреки това, отделен съдебен процес, свързан със сумата от 130 000 долара, платени на Даниълс от адвоката на Тръмп, продължава да се води. Тя е една от многобройните жени, които твърдят, че са имали връзки или са били сексуално тормозени от Тръмп, който понастоящем е женен за бившия модел Мелания, родом от Словения.

В похотливата излязла неотдавна книга „Пълно разкриване“ Даниълс твърди, че разкрива склонността на бъдещия президент към сприхавост, да се отказва, „гневни избухвания“ както и неговия пенис с формата на гъбичка.

В палаво послание в „Туитър“ във вторник Тръмп казва: „Тя не знае нищо за мен, пълно куку!“

Даниълс, която е известна като дейна жена, преминала от порнокиното до участие в нормални филми, не се страхува да отвърне в стила, в който я атакуват.

Отмъщението ѝ? В „Туитър“, разбира се.

„Дами и господа, мога да ви представя вашия президент. Освен своите…ммм.. недостатъци, той демонстрира некомпетентността си, омразата към жените и липсата на самоконтрол в „Туитър“ ОТНОВО! И може би склонност към бруталност. Играта свърши, малчо.“

предишна статияЧленовете на многодетните семейства по-рядко боледуват от рак
следваща статияESET откриха вирус, който крадe банкови пароли