Начало Хороскоп Трудни успехи за една от зодиите, различни пътища пред другите

Трудни успехи за една от зодиите, различни пътища пред другите

1604
зодии

Овен 

Ако са Ви изгорели предпазителите, това съвсем не значи, че вече тревата не расте и няма за какво да се съжалява. Намерете сили у себе си, извинете се и започнете да търсите начин за ново начало. Все пак животът продължава….

Телец

Не се страхувайте да промените кръга си на общуване: новите запознанства ще се окажат рядко интересни и успешни. Може да започвате всякакви съвместни проекти, да обсъждате условия за сътрудничество, да се заемате с нещо ново, изискващо творчески подход. Колкото по-значими са Вашите цели и по-сложно тяхното общуване, толкова по-добре. Даже и не се опитвайте, да се задоволявате с малко. Представителите на противоположния пол няма да останат равнодушни пред Вашето обаяние. Само че комплиментите и знаците на внимание не трябва да Ви карат да забравяте за здравия разум. Нови романтични отношения днес могат да започнат само онези от вас, които нямат никакви задължения.

Близнаци

Намирате се в разгара на събитията, а това значи, че сте много далече от началото на някаква работа, а камо ли – от нейното завършване. Сега е много подходящо време за да си направите почивка, да съберете мислите си и да почакате, докато съберете сили, за да продължите да действате по-нататък. Няма никаква нужда да бързате. Даже и да Ви се прииска със сила да подтиквате обкръжаващите в нужното направление, постарайте се, да не правите това. Нека всичко около Вас за известно време да става от самосебе си, а Вие просто трябва да почакате.

Рак

Това е ден на приятно неформално общуване. Не се отказвайте от поканите за празненство по случай рожден ден, годишнина от празник или някакво друго тържество. Ще прекарате времето си добре, ако се окажете в компанията на почти непознати хора. Освен това този ден денят е изключително подходящ за среще с родителите на Вашата „половинка” и съвсем няма да е трудно да намерите общ език . Ако планирате да се занимавате с някаква работа, имайте предвид , че успешното им завършване не зависи само от положените старания от Ваша страна, но и от стечението на обстоятелствата. Ако в нещо не Ви върви, просто превключете на друго занимание.

Лъв

Този ден е свързан с досадни грешки и пропуски , които ще имат по-сериозни последствия, отколкото може да допуснете. Трябва да се отнасяте към себе си критично, и да сте готови да промените нещо в своето поведение. Само така може да запазите отношенията, които цените и са Ви скъпи. Няма недостатъци в хората, желаещи да Ви научат да живеете, и да споделят с Вас своя безценен опит. Проявете търпение! Ако сега дадете воля на раздразнението си, разрешаване на конфликта ще бъде трудно. Ако сте родители, бъдете снизходителни към децата: прекалено високите изисквания може да ги накарат, да се разбунтуват.

Дева

Днес човекът, когото от толкова отдавна си харесвате, съвсем неочаквано ще Ви обърне внимание и ако не се притесни, ще Ви покани на среща. Много е важно, и Вие да не се притесните и да не изпуснете своя шанс. Впрочем, пригответе се за разочарование: напълно възможно е, обектът на Вашите дълги въздишки да не се окаже толкова изключителен, както Ви се е струвало.

Везни

Следвайте общоприетата логика 2+2 е винаги равно на 4 , така че не е нужно да се опитвате да намерите нов отговор. Не се учудвайте, че някои хора Ви разочароват, а някои Ви радват и удивляват. За щастие сега ще имате повече работа с последните. Има още едно правило, което трябва да следвате: колкото повече вложите в работата си, толкова повече резултати ще получите. Така че ако искате да получите по-големи резултати, трябва да съкратите обедната си почивка.

Скорпион

Ще постигнете победа над своите конкуренти, но тя ще Ви струва доста скъпо и едва ли ще и се зарадвате. С трудности ще бъде свързано дори постигането на най- скромните успехи, а ако пред Вас стои доста висока цел, ще се наложи да се трудите с пот на чело. Отношенията с шефовете ще станат доста напрегнати, а всяка Ваша грешка може да предизвика взрив от негодувания. Нуждаете се от подкрепа и навярно ще я получите от някого от близките си. Впрочем, не всички прояви на любов и внимание се оказват приятни и доста често ще Ви се струва, че хората безцеремонно се намесват във Вашия живот. Ако това стане причина за конфликт, възстановяването на отношенията ще бъде сложно.

Стрелец

Монотонност, привичка или каквото и да било, които макар и смътно Ви напомнят за рутина в дадения момент, през днешния ден са напълно непоносими за Вас. Толкова са големи, че Вие сте готови да поемете риск, колкото и да са малки шансовете за успех, само и само да направите нещо ново и различно. И колкото и да е странно, точно спомени от миналото ще се превърнат във вероятното вдъхновение за това.

Козирог

Дори и да се срамувате да си признаете за нещо на своя любим човек, днес това си заслужава. Той при всички положения ще Ви изслуша, ще Ви разбере и ще Ви прости. От душата Ви ще падне един огромен камък, а отношенията Ви ще станат по- близки, прости и радостни. Направо ще ви хареса!

Водолей

Днес ще Ви се стори, че Вашия любим човек най-сетне е разбрал, какво искате от него, а също и от живота. Само че това може да се окаже имамчиво впечатление. Звездите препоръчват да не се отпускате, а за всеки случай да обясните нещата още веднъж – бавно и разбираемо. Това ще бъде нещо като контролен изстрел.

Риби

Пригответе се за сериозна среща с шефа. Искате да го попитате за нещо (най-вече за повишение на заплатата, за премия или за служенно издигане, което ще рече –за преминаване на друга позиция), като поне едно от тези неща отдавна Ви е било обещано. Ако сте правили всичко, за което са Ви молели, та даже и повече, няма защо да се притеснявате. Само че не би било зле , да пообмислите, какво точно ще кажете. И даже да порепетирате …

предишна статияРуснаци в неуспешен опит да почистят снега от покрива на сграда
следваща статияПролетта още не си личи