Овен Днес Вашият любим човек дълго ще Ви развлича със своето чувство за хумор и

Овен 
Днес не трябва прекалено много да се надявате на своето обаяние и умение да убедите Вашия любим човек в каквото и да било, с помощта само на една ослепителна усмивка. Едва ли в този ден подобно оръжие ще проработи. Аргументите и доводите ще бъдат по-надеждни. Впрочем, ако се добави и усмивка към тях…

 

Телец

Нима в живота Ви няма друго освен любов, мечти за любовта и планове, свързани с любовта? Не сте ли зациклили прекалено на този аспект в живота? Звездите Ви съветват през този ден да обърнете внимание на нещо друго: приятелство, хоби, професия… Това повече ще Ви хареса. На това любовта с нищо няма да попречи

Близнаци

Днес страшно ще Ви се иска, да стнете някой друг, но само не себе си.Много старателно ще имитирате герой от Ваш любим филм или книга. Какво пък – това е похвално решение и даже е полезно за развитие на собствената личност, но не трябва да забравяте, че Вашия любим човек обича именно Вас, а не образа, който по неизвестни причини сте решили да си наложите.

Рак

Днес разговорът с Вашия любим човек може да се окаже много тежък и няма да донесе удоволствие нито на Вас, нито на него.. Само че той е просто необходим, за да можете да приключите с всичко. А и да стигнете до едно важно и изгодно решение. Бъдете търпеливи и мъжествени.

Лъв

Лъвовете ще имат повод да се гордеят. Днес представителите на знака ще могат да се справят със сложни задачи, които на много ще се окажат не по силите. Приятно е, че Вашите постижения няма да останат без внимание. Може да разчитате на похвала от хора, чието мнение е много важно за Вас, а също и материалното поощрение. За да завоювате симпатиите на новите познати, ще трябва да се окажете безкористни, и да покажете, че сте способни на благородни постъпки. През днешния ден може да започнете отношения, които да изиграят сериозна роля в живота Ви.

Дева

Изпълнени сте с куп идеи, но ще Ви се наложи да положите диста усилия, за да ги облечете в практическа форма. Мислите Ви приличат на парче сурова глина : в тях е заложен огромен потенциал, но трябва да му бъде придадена нужната форма, за да може да има реализация в живота. Обърнете се към опита, който сте придобили в общуването с нови хора – непознатите могат да Ви заредят с нечувано вдъхновение. Излезте на улицата и внимателно се огледайте около себе си. Заредете се с енергия и започнете да творите.

Везни

Може сега да танцувате и лудувате, но скоро някои от обкръжаващите Ви хора скоро ще бъдат изправени до стената. Вместо да ги хванете за ръка и да ги дърпате да танцуват, проявете уважение към факта, че е възможно да имат нужда от някакъв период на затишие. Обезателно им протегнете ръка и им покажете , че винаги могат да разчитат на Вас, но бъдете търпеливи, ако предложението Ви не може да победи тяхното угнетено състояние. Позволете им да вървят напред с комфортна за тях скорост и когато бъдат готови, те и сами с радост ще се върнат към привичното положение на нещата.

Скорпион

Този ден за Скорпионите ще е не само тежък, но и опасен: действайки разгорещено, рискувате да навредите и на себе си, и на другите. Нервното претоварване може да доведе до тежки заболявания и затова се постарайте да запазите спокойствие и да избегнете стресовите ситуации. От занимания с екстремални видове спорт и участие в травмоопасни игри е по-добре да се откажете. В общуването проявявайте предпазливостпредпазливост: напълно е възможно в обкръжението Ви да се намерят хора, готови да се възползват от Вашата безкористност и готовност за помощ. А и Вашите съвети едва ли биха били разбрани правилно.

Стрелец

През този ден материалните и професионални въпроси ще бъдат най-актуални. Трябва да направите допълнителен акцент на доходите от служебна дейност и изпълнение на ежедневни задължения, в това число и ръководни. Днес ще можете смело да изразходвате спестяванията си, при положение че са съобразени с възможностите, и че няма да нарушите някакви правила. Възможни са удачни придобивки у дома. На тази основа отношенията с родителите и децата може да станат по-топли. Някои разходи ще бъдат неочаквани.

Козирог

Отделете повече внимание на своя любим човек, защото иначе у него може да възникне усещането, че съвсем не Ви е нужен. И както е известно на всички, работата(каквото и да включва тя) не е вълк, за да глутне някого. Посветете този ден на разходки по алеите на парка. Прекъсвани от време на време за дълги целувки.

Водолей

Ще се наложи да се проявят чудеса от самообладание: днес обкръжаващите Ви сякаш нарочно ще Ви дразнят и ще Ви изкарват от релси. Не позволявайте емоциите да Ви завладеят. За постъпките, извършени под тяхно въздействие , просто няма начин да не съжалявате в последствие. Ако трябва да вземете важно решение, водете се от логиката и здравия разум. Интуицията днес има почивен ден, а чуждите съвети ще са удивително безполезни. Ще напомни за себе си стар приятел, който има за Вас приятна изненада. Вечерта обещава интересна среща или запознанство с човек, който за дълго ще завладее Вашите мисли.

Риби

Предстои Ви нещо ново. Нов проект? Нова квартира? Нова любов? Възраждане на надеждата? Нова енергия? Нов вид спорт? Нова кола? Старата кола, миришеща на нова, благодарение на нечия блестяща идея да се продава спрей с мирис на нова кола?… Каквото и да е, то може да се окаже доста вълнуващо….

предишна статияПродължават следобедните превалявания и неприятният вятър
следваща статияИнформация за състоянието на републиканските пътища