Начало Новини Треньорът на Байерн Томас Тухел заяви, че Хари Кейн ще подобри рекорда...

Треньорът на Байерн Томас Тухел заяви, че Хари Кейн ще подобри рекорда на Роберт Левандовски

94
Треньорът на Байерн Томас Тухел заяви, че Хари Кейн ще подобри рекорда на Роберт Левандовски

Нападателят на Байерн Мюнхен Хари Кейн може да подобри рекорда на Роберт Левандовски в Бундеслигата от 41 гола за сезон, каза треньорът на шампионите Томас Тухел.

Английският нападател отбеляза своя четвърти хеттрик за сезона в германския първенство при разгрома с 8:1 срещу Майнц 05, за да достигне до 30 попадения девет мача преди края на кампанията.

„Вярвам, че Хари ще постигне всичко. Той прави това, което винаги е правил през цялата си кариера. Той вкарва, той е модел за подражание, той е страхотен човек. За мен е удоволствие да му бъде треньор“, каза Тухел на пресконференция след двубоя.

Спортният директор Кристоф Фройнд добави: „Хари е феномен с головете, които бележи. Но също така е невероятно как работи за отбора“.

Всичко, което липсва на Кейн, е трофей, който никога не е печелил с Тотнъм и с националния отбор на Англия. Байерн изглежда ще пропусне титлата в Бундеслигата за първи път от 12 сезона, след като Байер Леверкузен води убедително на върха. „Баварците“ отпаднаха и от турнира за Купата на Германия, но продължава на четвъртфиналите на Шампионската лига.

предишна статияСкандал преди старта на преговорите между ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС
следваща статияПапата прие оставката на полски епископ, отстранен заради небрежност при разглеждане на случаи на сексуално насилие срещу деца от духовници