Начало Водещи Топ 5 на най-полезните бетинг функции в българските онлайн букмейкъри

Топ 5 на най-полезните бетинг функции в българските онлайн букмейкъри

15887
букмейкъри, залози

Съвременните букмейкъри правят всичко възможно не само да привлекат повече нови клиенти на своята платформа, но и да задържат лоялните си потребители. Този стремеж е осезаем и при българските онлайн букмейкъри, които разполагат с редица уникални предложения за своите бетинг клиенти. Освен бонуси и голям обхват от мачове и пазари, компаниите постоянно въвеждат нови интересни функции. Става дума за бетинг опции, които да направят преживяването на сайта по-вълнуващо, а печалбата – по-възможна и лесна.

Разбира се, всеки букмейкър си има свой подход в предоставянето на такива функции. Но сред тези бетинг опции вече има няколко утвърдени фаворита за потребителите. Това са наистина удобни и полезни инструменти. Ето кои са петте най-добри и предпочитани у нас.

Пряко предаване

Тази функция е добре позната не само на залагащите, но и на спортните фенове изобщо. Напоследък, купуването на права за предаване на мач по телевизията е един дълъг, сериозен и често несправедлив за зрителите процес. В крайна сметка те остават без канал, на който да гледат любимия си отбор. Букмейкърите са намерили решение за подобен казус, а именно с функцията си пряко предаване. Позната още и като live streaming услуга, тя е и от съществена полза за залагащите, особено тези, които залагат на живо. Функцията ви дава право на сайта на съответния букмейкър да изгледате от началото до края спортното събитие, без да плащате, каквото и да е за целта. Имайте на предвид, че в много случаи условие да се възползвате от прякото предаване на събития е да имате акаунт в съответния сайт за спортни залози.

Cash out

Тази функция е позната и под името затваряне на залог, но на практика представлява продажба на залог. Cash out може да бъде пълен или частичен. Не всички букмейкъри предоставят допълнителната опция за частично затваряне на залог. Пълното затваряне на залог е прототипът на тази функция. При нея получавате възможността преди края на мача, на който сте заложили, да получите определена сума. Това означава, че крайният резултат на събитието вече не ви интересува. Без значение дали прогнозата ви ще се сбъдне, или не, вие няма да получите или изгубите нищо. Освен ако не сте избрали частично затваряне на залог. При него букмейкърът ви предлагат да откупи само някаква част от вашия залог срещу определена сума. Останалата част от залога продължава да е активна, следователно след края на мача вие можете да спечелите допълнителна сума, но може и да изгубите.

Bet Builder

Българското име на тази функция е Създай залог. Тя ви предлага да направите точно това – да създадете свой собствен залог, който в готов вариант не е наличен в сайта. При опцията имате право да поставите няколко селекции на различни пазари, но касаещи едно-единствено събитие. По този начин вие създавате една индивидуална чисто нова множествена комбинация от залози. Крайният коефициент, между другото, е значително по-висок от този, ако бяхте заложили на всяка от селекциите по отделно, тоест под формата на единични залози.

Купони за залагания

Купоните за залагания не са особено популярни в България, но все пак ще ги срещнете в някои от родните букмейкъри. Те са нещо като билети за участие в залог на определени спортни събития, но със специално предвидени значително завишени коефициенти. Ако направите сравнение на ставките за конкретното събитие от купона за залагане със ставката на същото, но в други сайтове, ще видите, че разликата е не просто осезаема, ами и апетитна при евентуална крайна победа за вас. Обикновено, купоните най-често са за футболната сфера, но напоследък не малко са и тези, предвидени за други дисциплини, включително и тенис, баскетбол, бейзбол и други.

Пряко проследяване на мача на живо със статистика

Прякото предаване на мача на живо със статистика е сходна функция на първата, която споменахме в този материал, а именно на прякото предаване. Разликата е, че тук се появява статистиката. Статистиката дава специални и много полезни данни. Това са обобщени за цялото събитие или за представянето на един от отборите в него данни. Те могат да ви подскажат за развитието на мача в края, но също така и за други негови елементи, за които можете да залагате в букмейкърските сайтове – например, общ брой картони, удари към противниковата врата и други.

предишна статияНастроението на една от зодиите днес няма да бъде особено стабилно
следваща статияPalms bet – букмейкърът с най-многобройни безплатни игри и джакпоти за играчите