Начало Водещи Топ манекенката Джиджи Хадид вече е свободна

Топ манекенката Джиджи Хадид вече е свободна

2966
Джиджи Хадид

Певецът Зейн Малик и супермоделката Джиджи Хадид обявиха, че се разделят след 2 години и половина романтични взаимоотношения.

Джиджи Хадид

„Джиджи и аз имахме изключително значима, изпълнена с любов и забавление връзка и аз тая обожание към Джиджи като към жена и приятел“, написа младият изпълнител в „Туитър“ и допълни, че му се е искало новината да беше изпреварила спекулациите в пресата.

Джиджи Хадид

По-късно и 22-годишната манекенка публикува сходно изявление, в което увери, че двамата с Малик възнамеряват да останат добри приятели, въпреки че пътищата им в романтично отношение са се разделили… засега.

Джиджи Хадид

„Безкрайно благодарна съм за любовта, времето и житейските уроци, които споделихме със З. Искам единствено най-доброто за него и ще продължа да го подкрепям като приятел, към когото изпитвам огромно уважение и любов“, каза Хадид.

Джиджи Хадид

Към момента обаче така и не е известна причината за раздялата на двойката, която повече от 2 години се наслаждаваше на особено щастливи взаимоотношения.

Джиджи Хадид

Припомняме, че двамата започнаха да излизат още през 2015 година, след като Зейн се раздели с годеницата си Пери Едуардс от групата „Литъл Микс“. По-късно Джиджи се появи във видеото към песента му Pillowtalk, а през 2017 година двамата застанаха и на корицата на „Вог“.

 

предишна статияАПИ: Движението по АМ „Хемус“ в тунел „Ечемишка“ посока София е ограничено
следваща статияЕди Редмейн за Стивън Хокинг: Изгубихме един красив ум