слънце, време, прогноза

Днес преди обяд над повечето райони, ще има разкъсана облачност, в отделни райони до слънчево. След обяд и до полунощ отново ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще има краткотрайни, в отделни райони интензивни валежи, придружени от гръмотевици и временни усилвания на вятъра. Остават условията за градушки. Температурите слабо ще се повишат, но ще останат по-ниски от обичайните за Горещниците – максималните ще бъдат между 28° и 33°.

Над планините преди обяд ще има временни разкъсвания на облачността. Около и след обяд облачността, купеста и купесто-дъждовна, ще е значителна. На много места ще превали и прегърми. Има условия за локални интензивни валежи. Ще духа слаб вятър от запад-северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра около 22°, на 2000 метра – около 16°.

Над Черноморието преди обяд ще има временни разкъсвания на облачността. Около и след обяд облачността, купеста и купесто-дъждовна, ще е значителна. На много места ще превали и прегърми. Максимални температури на въздуха: 27°-30°. Температурата на морската вода е 25°-27°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

предишна статияПриянка Чопра се сгоди за Ник Джонас
следваща статия„Политико“: Внимавайте с китайските троянски коне на Балканите, предупреждава ЕС