Начало Свят Том Кемп – американецът, който изкара 55 г. зад волана без нито...

Том Кемп – американецът, който изкара 55 г. зад волана без нито един инцидент

1011

Американецът Том Кемп повече от половин век работи като водач на камион във фирмата за доставки UPS. Той е започнал на същата длъжност още през 1962 г., като оттогава е навъртял повече от милион мили (1 600 000 км), като е изпълнил над 5 млн. доставки. За това време Кемп няма нито един инцидент на пътя, съощава Automedia.

Мъжът признава, че в началото на кариерата си му е било доста по-лесно, тъй като пътищата не са били толкова натоварени, а водачите на авточобили са карали много по-внимателно. „Сега е направо ад, трафикът непрекъснато расте. За 55 години съм видял хората да правят какви ли не глупости зад волана – четат вестници, гримират се и т.н“, разказва Кемп.

Неговото постижение не остана незабелязано от шефовете на компанията му. Заради безопасното му и сигурно шофиране те го наградиха с чек за 25 000 долара за отличната му работа. Том обаче не мисли за пенсия, въпреки че вече е на 77 години.

„Харесва ми това, което правя. Харесват ми и моите клентите, така че докато съм в състояние да работя, няма начин да се откажа“, коментира Кемп.

предишна статияЕксперти разкриха как да забраните рекламите в Windows 10
следваща статия7 неща, които се случват в тялото, ако ядем бадеми всеки ден