Начало Любопитно Най-големият карък сред автокрадците съжалява, че не го хванаха първо полицаите

Най-големият карък сред автокрадците съжалява, че не го хванаха първо полицаите

1041

Опит за кражба на Honda Accord, произведена през 1991 г., завърши доста неудачно за 29-годишен мъж от Калифорния. Уилям Ашби бе открит от собственика на колата, който го проследи, наби и задържа до идването на служители на реда.

Историята бе разказана в страницата във Facebook на полицията от град Андeрсън. Мъж, чието име не се споменава, открива, че колата му я няма и подава жалба в полицията. Веднага след това той пуска и съобщение на приятелите си в социалната мрежа, като един от тях вижда колата на близък паркинг, пише Automedia.

Пострадалият и негов приятел отиват на мястото, където заварват Ашби да се качва в откраднатия автомобил. Крадецът се опитва да се измъкне от преследвачите, но се удря в бордюр, засипан с листа. Мъжът тръгва да бяга, но е настигнат от собственика на колата и приятеля му, които пребиват крадеца и го предават на полицията.

Така Ашби заема първото място след крадците-каръци. Досега там се намираха трима тинейджъри, които отмъкнаха 4 коли на Dodge, директно от магазина. Автомобилите бяха оборудвани с двигатели Hellcat със 717 к.с., което се оказа доста сериозен проблем за крадците. Те катастрофираха с 3 от колите на метри от шоурума, като две от машините не подлежат на възстановяване.

предишна статияСъдят фотографа на „Мис България 2017” за уронване на престижа
следваща статияКуп рекорди в груповата фаза на Шампионската лига