Tina-Turner

Тина Търнър говори пред Би Би Си за самоубийството на сина ѝ, което се случи по-рано тази година. Крейг Търнър беше на 59 години, когато беше намерен мъртъв в дома си в Лос Анджелис през юли с огнестрелна рана, която сам си е причинил.

Според майка му Тина Търнър той е бил много доволен от професионалния си и от личния си живот, след като си е намерил нова приятелка.

„Не знам какво го е докарало до ръба – заяви певицата – Той ми каза, че е никога досега не е срещал жена, към която да има такива чувства“, каза още Търнър говорейки за новата жена в живота на сина си.

„Доведе я, за да се запознае с мен на рожден ден му ден през август. Беше декорирал апартамента, който аз му купих преди години. Беше си намерил нова работа, която го правеше щастлив“, сподели певицата.

„Нямам никаква представа какво го е довело до ръба, освен нещо, което да го е преследвало в самотата му. Мисля, че е нещо свързано с това да си сам”, каза тя и добави, ”но колкото повече мисля, се питам защо не е звъннал на приятелката си, за да му помогне?“

„Той беше интроверт и настина срамежлив, нямах си представа какво се е случило. Но сега, когато слушам отново нашите последни разговори аз намирам промяната.

Певицата сподели, че последните няколко пъти разговорите й със сина й „бяха различни, но аз не забелязах преди самоубийството“.

предишна статияИзстреляха космическа мисия към Меркурий
следваща статияДревните египтяни са имали рибно стопанство преди 3500 г.