Начало Водещи Тежък първи работен ден за една от зодиите, напрегнато ще е и...

Тежък първи работен ден за една от зодиите, напрегнато ще е и за други

1043
зодиак

Овен
Днес, както никога, ще Ви е нужно потвърждение на това, че действително Ви обичат, че сте нужни и желани. Затова ако не постъпят такива потвърждения, започнете да тропате с крака, да блъскате с юмруци и всячески демонстрирайте своето неудоволствие, Само не забравяйте да кажете по какъв повод е то, защото иначе усилията Ви ще бъдат напразни.

Телец

Телците са подтикнати към безотговорно поведение от жаждата за промени. Днес тези представители на занака не искат да чакат: щом се захванат за някаква работа, са им нужни незабавни резултати. Добавете към това някаква непредпазливост, и ще разберете, защо денят не е много подходящ за нови начинания. За сметка на това пък, изключително силно е влиянието на новите тенденции в сферата на романтичните отношения. Очакват ви запомнящи се срещи, приятни признания и невероятни сюрпризи. Дайте воля на чувствата си! Днес може да бъдете напълно откровени с хората, които са Ви скъпи. Ще бъдете правилно разбрани.

Близнаци

Вече сте на сто процента готови да осъществите намисленото, а ентусиазмът може да се предаде и на Вашите приятели. Възможно е, те да почнат да правят нещо подобно на онова, което сте планирали, или да Ви попитат може ли да последват Вашия пример. Ако може да преразгледате плановете си и да се пренастроите на екипна работа, би било много добре. Какво може да е по-добро от нов начин на действие в компанията на стари приятели?…

Рак

За Вас този ден ще бъде много успешен, и то – във финансово отношение. Възможно е повишаване на заплатата, или поява на допълнителен източник на доходи, а не са изключени и изгодни сделки. Ако се занимавате с бизнес, ще изпреварвате конкуренти и бързо ще намирате изход от сложни ситуации. Ще Ви радва общуването с близките: отношенията остават все така хармонични, а може и да стигнете до пълно взаимно разбиране. Новите запознанства, за съжаление, няма да оправдаят очакванията, тъй като ще се срещнете с безинтересни хора.

Лъв

Не трябва да раздробявате един голям и светъл спомен за отминала любов или за вчерашния ден, на много, много малки. Така може само да се стигне до обезценка. И тъй като спомените са нещо наистина много скъпо , което имате, и доколкото за този ден не Ви се предвиждат никакви романтични преживявания, отнесете се към него максимално внимателно. Постарайте се да не го разбиете и да не го загубите…

Дева

Днес Вашият личен живот ще сияе във всички цветове на дъгата и ще Ви радва със своето разнообразие. Постарайте се, да не нарушавате екологическото равновесие на своята лична ниша – нека да се запази за дълго време.

Везни

Трябва напълно да осъзнаете онова впечатление, което правите на хората. Много често подхвърляте остроумни реплики или проницателни забележки и веднага си тръгвате, без да си давате сметка, че току що сте шокирали някого. Разполагате с много повече внимание, отколкото предполагате, и хората, на които се опитвате да направите впечатление, отдавна са забелязали това. Следващия път, когато правите съд, изчакайте след кулминацията и се наслаждавайте на дитирамби. Мислите Ви се разпространяват маоколо придобиват самостоятелен живот.

Скорпион

Най-добрият подход към този вълнуващ и не лек ден, това е, колкото се може по-скоро да се избавите от всичко на своя път. Затова станете по-рано и излезте от къщи, докато всички спят. Може да направите невероятен скок напред, а след това да се насладите на свободен следобед, когато всички работят като луди или губят времето си по опашки и гишета.Днес Вселената ще Ви дари с проницателност, а Вашите инстинкти ще Ви подскажат как да икономисате време и да скосите ъглите. Вслушайте се!

Стрелец

Сменете днес ролите със своята половинка.Нека тя сега ръководи всички Ваши действия, а Вие безпрекословно да се подчинявате. Или обратно, опитайте се да управлявате всяка нейна крачка, почувствайте отговорност за несамостоятелния човек, за когото всяка Ваша дума ще е закон. Тогава ще разберете ли, колко е сложно за Вашия любим човек да живее с Вас?

Козирог

За Вашия любим човек днес ще бъде много сложно, да се реши на някакво отчаяно действие. Само че ако не се реши, всички Ваши отношения могат да станат на пух и прах, за което сте съвсем наясно и Вие и той. Това означава, че най-оптималното действие за Вас е, да затворите очи и да скочите заедно в ледената вода на събитията.

Водолей

Позитивните тенденции постепенно набират сили, затова по-рано от обяд не трябва да започвате да се занимавате с активна дейност. Не се страхувайте! Ще успеете да се справите с всичко запланувано, даже и да не започнете да действате от рано сутринта. Възможностите Ви ще се увеличат значително, благодарение на съмишленици и стари приятели, които неочаквано ще напомнят за себе си.. Вероятни са спорове с по-възрастни роднини, но до конфликти няма да се стигне, или поне това няма да стане, благодарение на Вас. Дипломатическият талант на Водолеите днес ще намери достойно приложение.

Риби

Денят е свързан с приятни семейни събития, а е възможно и получаването на добри новини от далечни роднини. Наистина, Рибите-родители може и да се пообезпокоят, тъй като има вероятност за децата им неочаквано да възникнат трудности. Запазете миролюбиво настроение и вярвайте в своите потомци: с много от проблемите те ще се справят сами. Днес може да поглезите себе си, а денят обещава изпълнението на някакви отдавнашни желания. Само при общуването с малко познати хора трябва да сте изключително предпазливи – има риск да кажете излишни неща и с това да си навлечете гнева на другите.

предишна статияОт утре започва Страстната седмица
следваща статияЖълт код за силен вятър е обявен в 8 области