На снимката: Хю Джакман
Хю Джакман

Щастлив от семейния си живот, Хю Джакман е на път да празнува своята 23-та годишнина от сватбата си със съпругата си Дебора. Родители на две деца (Оскар, на 18 години и Ава, на 13 години), те встъпват в брак на 11 май 1996 г. и се обичат като първия ден. Интервюиран на 10 април от списание „Пийпъл“, 50-годишният актьор с удоволствие разкри тайната на тази красивата любовна история. „Честност. Без съмнение това е най-важното нещо“, каза той.

„Има също и интимност. Хората говорят за интимност, като приемат, че това се случва само в спалнята. Разбира се, че има и това, но всъщност интимността също е способността да споделяме всичко заедно. Добрите, лошите, страховете, успехите … Деб и аз имаме това от самото начало. Винаги сме били себе си“, продължи той.

Хю Джакман продължава да е много зает. В момента е на афиша на анимационния филм „Missing Link“ и скоро ще стартира „The Man. The Music. The Show”, Подготва музикално турне, популяризиращо студийния му албум „The Greatest Showman“, от филма със същото име, издаден през 2017 г. То ще се проведе от 13 май до 7 септември 2019 година.

предишна статияАПИ: Движението на „Хемус” от 33 до 40км. в дясното платно е ограничено
следваща статияШевна машина, китара и боксьорска круша са сред забравените вещи в московското метро