Начало Водещи Страхотно начало на новата седмица за две от зодиите

Страхотно начало на новата седмица за две от зодиите

1837
зодиите

Хороскоп на 19 февруари 2018г.

Овен
През този ден партньора или началника може да са в лошо настроение, поради което той (или тя) може и да не споделя Вашия оптимизъм и скептично да се отнасят към замислите Ви. Не е най-подходящото време за споделяне на нови предложения, да се изявявате пред широка аудитория, или да се отчитате пред началника си. Не се препоръчва встъпване в брак, изясняване на отношенията с родителите , да сключвате официални съглашения (особено дългосрочни), както и да водите преговори с юристи, адвокати, купувачи и застрахователни агенти. Ако общуването е неизбежно, дръжте се пределно коректно.

Телец

Много трудно ще Ви бъде да изберете правилната линия на поведение, тъй като събитията през този ден ще изглеждат противоречиви, а да се установи причинно-следствената връзка между тях не е по силите на всеки. Интуицията нещо все още се бави да Ви подскаже каквото и да било, и много често се улавяте в мисли, че просто изоставате от хода на събитията. Личните отношения напомнят минно поле, а да минат през него без загуби ще успеят само най-умните и опитни представители на знака. Даже и при стабилните двойки са възможни принципни разногласия.

Близнаци

Tрябва да сте крайно внимателни в работата. Има голяма вероятност за неуспехи, а и за досадни грешки, към които някой непременно ще се стреми да привлече вниманието на шефовете. Бъдете изключително внимателни, ако се наложи да имате работа с недоброжелатели или с хора, които не са Ви симпатични: днес може да станете жертва на техните интриги. Тези, които Ви обичат, са снизходителни към Вашите слабости, и затова днес ще Ви простят както капризи, така и пропуски. Денят е подходящ за романтични срещи и за излизане в обществото. Възможни са неочаквани подаръци.

Рак

През този ден трябва да се усмихвате колкоито се може повече и по-широко и то не само на своя любим човек, а на всички останали. Колкото по- искрено е изражението на Вашето лице и радостта от ставащото, толкова повече събития в живота Ви през този ден, ще завършат прекрасно.

Лъв

Днес Вашия кюбим човек ще Ви разбира от първата дума и поглед, и даже по-добре, отколкото Вие самите… А това ще рече, че няма никакъв смисъл да хитрувате и извъртате, както и да изпитвате някакви уловки, за да скриете от всевиждащото око това, което става в душата Ви.

Дева

Няма никакви съмнения в това, че в кръга на възложените Ви задължения Вие се чувствате като риба във вода. Но има и такива дни като днешния, когато Ви обхваща ленност, и когато Ви се иска да се избавите от всички задължения наведнъж. Това е нормално, защото всеки човек от време на време се нуждае от „междучасие”. Просто днес не е такъв ден, в който можете всичко да захвърлите. Не предприемайте никакви резки действия. Свършете всичко, което е неотложно,а след това ще си отдъхнете, както трябва.

Везни

Днес не трябва прекалено сериозно да се замисляте за това, какво Ви предстои с Вашия лщбим човек за в бъдеще, а и за в съсвсем скоро време. Живейте с проблемите на днешния ден, плувайте по течението и се наслаждавайте на това, как Ви полюляват вълните на реката на живота.

Скорпион

Книгата, която ще Ви попадне днес, ще се окаже много полезна и коренно ще преобърне представите Ви за това, какви трябва да бъдат идеалните любовни отношения. Постарайте се максимално да сте в съответствие с прочетеното, без да съсипвате нито собствения си живот, нито живота на Вашия любим човек.

Стрелец

Към днешния ден сте успели да си пробиете път през най-забърканата част на Вашето неголямо емоционално препятствие. Ситуацията започва малко по малко да се прояснява, а Вие започвате да се чувствате доста по-щастливи. Мястото Ви сред останалите хора е надеждно, и отлично знаете каква позиция заемате. Пазете своя растящ оптимизъм, защото благодарение на него ще успеете да преминете през оставащия път. Това вече няма да е така трудно и ще навлезете в продължителен период на съгласие, удовлетворение и релаксация.

Козирог

Днес за Вашия любим човек няма да е лесно да Ви убеди в това, че той действа правилно и стратегията му на поведение се явява оптимална за дадената ситуация. Вие ще гледате на ситуацията по съвсем друг начин, и ,съответно, ще я приемате по друг начин. Споделете своята гледна точка със своята половинка.

Водолей

Днес ще Ви бъде доста трудно да се държите адекватно с Вашия любим човек и затова съвсем няма да е чудно, че поведението Ви на моменти ще го шокира. Екстарвагантността, разбира се, няма да навреди на Вашия образ, но не трябва да злоупотребявате с нея.

Риби

Денят е свързан с приятни семейни събития, а е възможно и получаването на добри новини от далечни роднини. Наистина, Рибите-родители може и да се пообезпокоят, тъй като има вероятност за децата им неочаквано да възникнат трудности. Запазете миролюбиво настроение и вярвайте в своите потомци: с много от проблемите те ще се справят сами. Днес може да поглезите себе си, а денят обещава изпълнението на някакви отдавнашни желания. Само при общуването с малко познати хора трябва да сте изключително предпазливи – има риск да кажете излишни неща и с това да си навлечете гнева на другите.

предишна статияИндия планира полет до Луната през април
следваща статияТемпературите ще са почти без дневен ход – предимно между 0° и 5°.