Начало Хороскоп Страхотна новина за една от зодиите днес. Ужасни проблеми в офиса за...

Страхотна новина за една от зодиите днес. Ужасни проблеми в офиса за друга

1760
хороскоп

Овен
Вие сте огнено кълбо и всеки, който Ви познава повече от 10 минути, ще се съгласи с това. По тази причина, когато получите бележка, позвъняване или многозначителен поглед, и бидейки това, което сте, направете , което можете най-добре – отреагирайте импулсивно. За много от нас се подразбира, че това означава по-предпазово, вежливо поздравление или тайно ръкостискане. Но не и за Вас! Вие незабавно ще поискате да разберете, в колко утре вечер да отидете за този човек, а това ще проработи по сякаш по магически начин.

Телец
Днес може да подлудите всички в къщи и да го изкарате из нерви, заформяйки една „сладка” истерийка, свързана с мистериозното изчезване на нещо много важно. Почакаите с разгръщането на толкова активна дейност, погледнете в чантата си, а и потърсете в собствените си джобове.”Нещото” никъде не се е загубило, а Вие днес сте просто склонни към нервозност.

Близнаци
За всички Близнаци този ден ще бъде свързан с много значителни промени към по-добро. Само че ще се наложи да решавате, кое за Вас е най-важно: материалното благополучие или душевния комфорт, а да направите този избор въобще няма да е лесно.Помнете, че днес е за предпочитане е , важните решения да взимате самостоятелно, тъй като от всички съвети, които бихте получили, ще сте склонни да изберете именно тези, които всъщност би трябвало да пропуснете покрай ушите си. Ако за днес имате запланувано някакво важно мероприятие, не разчитайте, че всичко ще се уреди само по себе си , и ще премине гладко. Няма да е излишна някаква предварителна подготовка.

Рак
Има вероятност днес да узнаете нещо, което ще Ви даде власт над някого, или ще Ви постави в неловко положение – в зависимост от това, как сами се отнасяте към неща от подобен род. При всички положения си заслужава, да забравите тази информация. Нуждаете се от емоционална разрядка.

Лъв
Ще се наложи да поограничите своите искания, защото много от Вашите планове днес не могат да бъдат реализирани. Затова ще трябва да се задоволите с малко. Възможни са конфликти с шефовете и деловите партньори, като не е изключено прекратяване на сътрудничеството и разтрогване на договори. Крайно нежелателно е да се започват през този ден съдебни спорове. Трудно ще се оправите и с личните си взаимоотношения, които ще се развиват по най-непредсказуем начин. Не успявате своевременно да реагирате на промените на ситуацията, затова не е изключено да попаднете в неловка ситуация.

Дева
Вашата вродена емоционалност малко се е понижила, отстъпвайки място на такива качества, като любопитство, подвижност и възприемчивост. Настройвайки се на съответната вълна, ще сте в състояние да усвоите всякаква информация, та дори да сте я чули само един път. В същото време нараства вероятността за принудително пътуване, но да съжалявате, че сте ги предприели, почти няма вероятност. Времето е прекрасно за обучение. Ако например Ви се налага да напишете реферат по труденм нееднозначен и нов за Вас въпрос, започнете работата в търсене на виртуални материали за него в Мрежата.

Везни
Трябва напълно да осъзнаете онова впечатление, което правите на хората. Много често подхвърляте остроумни реплики или проницателни забележки и веднага си тръгвате, без да си давате сметка, че току що сте шокирали някого. Разполагате с много повече внимание, отколкото предполагате, и хората, на които се опитвате да направите впечатление, отдавна са забелязали това. Следващия път, когато правите съд, изчакайте след кулминацията и се наслаждавайте на дитирамби. Мислите Ви се разпространяват маоколо придобиват самостоятелен живот.

Скорпион
Ограниченията на скоростта способстват за по-голяма безопасност по пътищата. Ако карате прекалено бързо, последствията може да бъдат много печални. В живота, както и на пътя, съществува негласна пределна скорост, а Вие сте на път да я надвишите. Забавете малко! Това ще бъде полезно и за Вашето здраве, и за Вашето емоционално състояние, и за Вашите нови отношения с някого. Свалете крака от педала на газта. Почти сте прескочили нещо много интересно, а скоро ще стане нещо, на което бихте искали да се насладите както трябва. Освен това, когато запазите темпото, за близките Ви ще бъде по-лесно да бъдат близко до Вас.

Стрелец
В дадения момент Вашите мисли са съсредоточни върху бъдещето, а това е много удачно време, за да разширите своите хоризонти. Бъдете амбициозни и не търсете лек път , а това, което предполага сериозни трудности и сериозно веселие. Някой от близките Ви е сериозно развълнуван от онова, с което се е занимавал напоследък. Посъветвайте се с този човек и си изяснете, как да започнете своето собствено приключение. Някои идеи може да Ви се сторят приятни за ушите, но те ще действат. Просто трябва да повярвате в себе си. А готови ли сте?

Козирог
Днес на Вашия любим човек много ще му се иска да Ви припомни за някои не съвсем приятни моменти от съвместното ви минало. Макар че няма да имате никакво желание за това, все пак се опитайте да си ги спомните. Дори и от своите истории понякога е полезно да си извличаме поука.

Водолей
Влиянието на негативните тенднции ще бъде особено забележимо в сферата на личните взаимоотношения: събитията през този ден изобщо няма да способстват нито за взаимното разбирателство с любимия човек, нито дори за нормално и безконфликтно общуване. Достатъчно сте търпеливи, но все-пак понякога губите контрол, а това се случва обикновено в момент, когато Вашата „половинка” е готова да послуша гласа на разума и да направи отстъпки. В резултат се стига до поредната разправия… ако така меко наречем скандала. От гледна точка на финсите, денят е успешен. Възможни са и парични постъпления, ценни подаръци, и многообещаващи предложения.

Риби
Бъдете търпеливи към раздразнителността на своя любим човек. Той не е идеален, но Вие го обичате именно такъв! И освен тези отрицателни качества, той има и много положителни! Ако съвсем не можете да търпите, мълчаливо се отдалечете или просто идете в другата стая. Пребройте до десет и ще можете отново да се усмихвате.

предишна статияЗдравният министър на ЮАР иска да забрани „кучешката поза“ в секса
следваща статияМного слънце и малко дъжд днес