Начало Водещи Страхотен ден очаква една от зодиите, пред друга има сериозно изпитание

Страхотен ден очаква една от зодиите, пред друга има сериозно изпитание

1824
ден зодиак парични проблеми

Хороскопът ви за 26 декември 2017г.

Овен

Днес Вашият любим човек ще Ви даде възможност, да се избавите от някакви психологически проблеми, които достатъчно дълго са тровили Вашия живот и са Ви пречили да получите от самия живот максимум удоволствия. Не забравяйте да му поблагодарте за това, възползвайки се незабавно за новите знания и умения.

Телец

Подходящ ден за започване на такива или онакива отношения. Възможно е от оъдавна да сте се загледали в някой много привлекателен представител на противоположния пол. Сега е време да направите първата крачка насреша му. Повярвайте, той няма да приеме Вашата искрена усмивка за опит да го ухапете…

Близнаци

Днес ще раберете, че някой си е правил за Вас дългосрочни планове, и то в областта на личния живот. И то толкова далечни, че сякаш е по-лесно да стигнете до хоризонта или да стигнете с плуване до Антарктида. Впрочем, ако решите какво всъщност Ви е нужно, и ако сте съгласни, наистина все още може да стигнете до някъде.

Рак

Намирате куп поводи за вълнения и през целия ден ще се вълнувате и ще преживявате, без да се занимавате с каквато и да било реална работа. За щастие, наоколо има хора, на подкрепата и съдействието на които винаги може да разчитате. Надвечер ще стане ясно, че ситуацията не е така безнадеждна, както Ви се е струвало, и отново ще почувствате прилив на жизнена енергия. Отношенията с любимия човек са динамични. Макар че не искате да се карате, претенциите Ви един към друг са се понатрупали и са станали прекалено много, та негативни емоции ще възникват доста често. Потърсете си занимания , помагащи да се възстанови душевното равновесие. Какво ще кажете за медитация?…

Лъв

Пригответе се за това, че Вашата безупречна репутация е поставена под съмнение. Не може да се каже, че тази ситуация сериозно Ви заплашва с нещо, но не би било излишно, внимателно да следите за ставащото. Ако някой се опита да Ви постави в сянка, просто продължавайте да правите онова, което правите винаги. Нека постъпките Ви говорят сами за себе си, а завистниците Ви, които не са в състояние да Ви стигнат, могат спокойно да играят своите игри и да сплетничат. Спомнете си приказката за лисицата и гроздето, и не обръщайте внимание на нищо.

Дева

Нама да имате никакво желание през днешния ден да планирате вашето съвместно(с любимия човек)бъдеще – близо и не съвсем. Ще Ви харесва онова, което става днес, а утре ще си бъде за утре и тогава ще го мислите. Какво пък – понякога е възможно и приятно да се живее и по такъв начин.

Везни

Неочаквано ще разберете, какво трябва да направите, за да промените своя живот към по-добро. Крачката трябва да е много смела и нееднозначна, но Вие сте напълно готови за нея, и затова няма смисъл да губите време. Неочаквано ще се появят съюзници, помощници и съмишленици, с които ще Ви бъде много приятно да имате работа, а отношенията, неотдавна започнали като делови, ще преминат в неформално приятелски. Самите Вие не си губите главата, а и можете да очаровате почти всекиго.

Скорпион

През това денонощие Вашето трудолюбие обезателно ще бъде възнаградено. Не се опитвайте да заставите себе си или хорат, с които работите или са около Вас, да се занимават с досадна, дребнава или рутинна работа. Продължителен и значим успех през това време биха Ви донесли емоционалните занимания . През този ден имате шанс успешно да се възползвате от услугите на чуждестранна фирма, образователно учереждение или широка мрежа от услуги.

Стрелец

Благоприятен ден за решване на домашни въпроси , както и за битови дейности. Отношенията с роднините днес ще са доброжелателни и ще можете да намерите компромис по много въпроси. Добре ще преминат срещите и забавленията с приятелите. Разговорите днес ще бъдат свързани с тънките въпроси на философията и религията. Избягвайте да взимате решения, ако не сте обмислили всичко до край, а така също и използвайте своята интуиция.

Козирог

Настроението Ви днес ще бъде променливо. Емоциите Ви ще са прекалено много и Вие рискувате да се забъркате в собсвтените си усещания. Избягвайте спонтанните решения . Вместо положителен резултат може да Ви очаква разочарование. Затова е полезно да се доверявате на своята интуиция, особено по финансовите въпроси. При общуването с роднини и близки са вероятни проблеми и затова изказвайте своите претенции и възражения директно.

Водолей

Голямо ще бъде желанието на Вашия любим човек днес да Ви прегърне, да Ви притисне по-силно до себе си и никъде да не Ви пуска. Няма да е много лесно да изпълните тази молба, но явно си струва да опитате.

Риби

Днес ще Ви се иска романтика в отношенията. Постарайте се да я създадете със свои ръце, без да чакате инициатива от страна на Вашия любим човек. Той най-вече ще се въодушевява от Вашия пример и ще го последва с преголямо удоволствие . Поне може да се надявате на това….

предишна статия39 града ще се сдобият с модерен градски транспорт догодина
следваща статияБиткойн завършва 2017-а с рекордна доходност, над 2 000%