Начало Любопитно Страхотен ден за нови начинания за една от зодиите. Финансови загуби за...

Страхотен ден за нови начинания за една от зодиите. Финансови загуби за друга

1733

Овен
Днес Овните не само може, но и трябва да следват своите желания. Интуицията ще подсказва на представителите на знака с какво трябва да се заемат, за да прекарат времето си увлекателно, интересно и полезно. Всъщност ще има разнообразни развлечения вкъщи, а смяната на обстановката ще окаже вдъхновяващо въздействие на представителите на знака. Не са изключени малки разногласия и разправии с близки хора. Не е желателно да решавате сериозни битови въпроси, защото има вероятност точно те да се окажат препъни-камък.

Телец
Не лош ден за нови начинания, свързани с повишаване на квалификацията и правене на кариера. Вие се учите бързо, лесно запомняте нужната информация и скоро можете да встъпите в равностойна конкурентна борба с тези, които са по- опитни от Вас. Заслужава си да напомните за себе си на отдавнашни съюзници, тъй като тяхната подкрепа ще Ви е особено нужна не след дълго . В кръга на своите близки може да си позволите да разпуснете. Ще успеете да създадете спокойна и дружелюбна атмосфера , която ще Ви помогне да забравите отминалите разногласия и конфликти. Много добре ще преминат контактите с родителите и други по-възрастни роднини.

Близнаци
Постарайте се днес да не проявявате активност и въобще нищо да не предприемате за промяна и подобряване на вашите отношения. Не бихте и могли да измислите по-неподходящ ден за подобна дейност. Ако Вашата половинка е обхваната от идеи за подобна дейност, нека тя да действа и да прави промените! И ако има нещо нередно, нека тежи на нейната съвест…

Рак
Настроени сте доста лекомислено, което от време на време Ви тласка към рисковани и необмислени постъпки, само че днес късмета ще Ви се усмихне, и неприятностите ще Ви заобикалят. Ще се появят възможности да се заемете с някаква нова дейност, но не е във Ваша полза да надценявате своите възможности. Помнете, че значителна част от грижите ще легне на Вашите рамене, а на помощ от страни е по-добре да не разчитате. Доста трудно ще се окаже преодоляването на семейните разногласия, като ще се наложи да се потрудите, за да намерите общ език с по-възрастните си роднини.

Лъв
Възможни са финансови загуби, глоби и други наказания. Затова пък самолюбието Ви няма да страда: днес ще чуете голям брой комплименти и други хубави коментари по свой адрес. Бъдете бдителни: ще се намерят коварни недоброжелатели, които ще се опитват да Ви манипулират посредством ласкателства! Днес може да взимате важни решения и да давате обещания – няма да се премислите и ще удържите на думата си. В семейството са вероятни големи промени към по-добро.

Дева
Много ще Ви се иска, да изкажете всичко, което Ви е на ума, и то – зарад някои от новите познати, които проявяват невиждано упорство. Колкото повече общувате, толкова повече странности и съвпадения ще се случват. Като се има предвид днешното Ви настроение, може да бъдете доста резки в изказванията, особено в очите на тези, които не са свикнали да Ви виждат в такова състояние. Впрочем, не е нужно да се стараете да се контролирате. Отдавна е трябвало да изпуснете парата.

Везни
Днес ще намерите лост и опорна точка, ще разрешите тежък проблем или спор. Денят е зареден с огромен енергиен потенциал, но и нуждите са големи. Трудно се оправят хората с психични проблеми, пълнолунието ни подлудява. В такъв момент се решавате на връзка, от която в миналото сте бягали. Кой знае, може да е за добро, може животът ви да се обърне в една по-стабилна посока. Неблагоприятно за операции, свързани с голяма кръвозагуба.

Скорпион
Постъпките Ви ще се струват на заобикалящите необмислени и екстравагантни. Наблюдават Ви осъдително и с интерес , а съвсем не може да се каже, че това е най-приятното внимание. Още повече е съвсем явно, че никой не се кани да Ви окаже помощ, или поне да Ви даде някакъв полезен съвет. Отношенията с любимия човек ще станат по-хладни. Днес сте заети само и единствено със своите проблеми, а Вашата „половинка” ще се държи като страничен човек. При това денят ще се окаже изключително благоприятен за творческа дейност и у много от представителите на Вашия зодиакален знак ще се проявят неочаквани таланти. Денят ще бъде свързан с големи успехи на новото поприще.

Стрелец
Много ще бъде трудно днес на Вашия любим човек да Ви обясни, че всъщност много Ви обича и без Вас не си представя живота си. А и толкова ли са Ви нужни думите? Погледнете в очите му и всичко ще видите сама там, без каквато и да било чужда помощ или пояснения…

Козирог
Днес в живота Ви може съвършено неочаквано да се появи човек от Вашето минало, а пък Вие въобще нямате причини да откажете на този човек топъл прием. Независимо от начина Ви на раздяла, сега ситуацията е доста различна и отношенията ще са съвсем други. Неговите амбициозни планове биха могли да Ви подтикнат към активни действия и затова се вслушайте в онова, което иска да направи и помогнете да го реализира. Възможно е, това да е по-лесно да се каже, отколкото да се направи. Затова не бързайте и се придвижвайте напред внимателно.

Водолей
През този ден ще бъдете прекалено чувствителни. Постарайте се да попадате пред очите на колкото се може по-малко хора, и за нищо не света не влизайте в спорове. Няма да е във Ваша полза…

Риби
Добре би било, да погледнете на своя живот отстрана. Това означава, че трябва да приемете създалото се положение такова, каквото е, и да не хабите сили в опити да насочите събитията по друг път. Просто се отпуснете и позволете на живота, да следва своя ход. Възможно е дори резултата да Ви хареса! Такъв подход съвсем не означава, че въобще няма да Ви интересува, как ще се подрежда всичко. Просто ще е показателно, че Ви стига умът , за да разберете, къде трябва да насочите своите усилия, и къде – колкото и да се стараете – няма да има ефект.

предишна статияГригор Димитров събра погледите в Монте Карло
следваща статия15 снимки от Google Street от бившите социалистически страни