Начало Водещи Страхотен ден за една от зодиите, финансови затруднения за друга

Страхотен ден за една от зодиите, финансови затруднения за друга

1612
хороскоп, почивка

Овен
Този ден ще бъде свързан с приятни приятелски срещи, почивка и добра компания. Навсякъе ще бъдете желан гост, тъй като сте весели и носите със себе си добро настроение. Може да изберете подаръци за близките си, но ще Ви е трудно да разберете, на кого какво ще се хареса. Благоприятният емоционален фон не само ще Ви осигури душевен комфорт, но и ще Ви помага да намирате общ език с хората, които Ви заобикалят. Денят е свързан с урегулиране на важни за Вас отношения, но за да постигнете това, ще се наложи да положите сериозни усилия.

Телец

Фактът, че сте прекарвали толкова много време със съмишленици, естествено е способствал за установяване на хармония във Вашия живот, но не Ви е стимулирал кой знае колко интелектуално. Не жалете време, за да участвате например в няква научна дискусия, или поне с края на ухото си се вслушайте в разговор, в който не можете да участвате. Определено не трябва да търсите възможност за разправии, но не би било зле да излезете от своята зона на комфорт, и да получите възможност за някакъв опит за поведение в конфликтна ситуация. Това само ще укрепи Вашата смелост.

Близнаци

Днес ще имате и време и желание за отдих. По- добре прекарайте деня в спокойна атмосфера, без да посещавате масови мероприятия или празници. У Вас ще възникнат идеи за това, кака да повишите своя професионален статус. Ще се прояви интерес за изучаване на философия и религия.Може да отделите време и за четене по тези теми. За сериозна работа и обучение денят не е прекалено подходящ – Вие ще бъдете невнимателни.

Рак

През днешния ден Вашият любим човек ще поиска да си направи с Вас някакъв експеримент. Дали ще се съпротивлявате на това , или не, си е абсолютно Ваша работа. Няма да Ви боли, но интерес към експеримента е твърде вероятно да се събуди.

Лъв

Може да разчитате на увеличение на доходите. Трябва да се замислите. Как да похарчите „излишните” пари/. Ако не се отнесете към този въпрос с необходимата сериозност, получените суми ще изчезнат по най-удивителен начин и в съвсем кратък срок. Денят е много подходящ за благоустройство на жилището, както ще успеете да създадете комфорт и уют с минимални разходи. Освен това е подходящ и за начало на съвместен живот с любимия човек. Влюбените, които заминат сега на романтично пътуване, ще прекарат времето си прекрасно.

Дева

Днес много ще Ви се иска да се пожалите на своя любим човек от несправедливостта на съдбата по отношение на Вас, но едва ли той ще разбере Вашата печал в пълен обем и да Ви утеши по подходящ начин. Може би си заслужава да се опитате да се справите с всичко самостоятелно?

Везни

Днес ще опознаете своята половинка от нова, непозната страна. Макар че и не сте си помисляли, че тя може да бъде такава, се е оказало, че може. Доста трудно е да се каже, дали новооткритото качество на любимия човек ще Ви зарадва. Но че ще бъдете удивени, е съвсем вярно!

Скорпион

Не е най-подходящото време за активна дейност и за нови запознанства. Наслаждавайте се на това, които имате. Можете да се откажете от строгите правила и предписания, и да си позволите повече свобода. Добре е да направите взаимоотношенията си с другите хора по-меки. Проявете повече търпимост и бъдете снизходителни към своите и чужди слабости. Не се стремете към пълна откровеност – именно потайността може да Ви помогне да запазите хармонита в нарушените контакти. Едновременно с това ще се засилва интереса Ви към тайните, любопитни и загадъчни явления.

Стрелец

Днес съвсем неочаквано ще почувствате, че имате сили да измените създалата се във вашия тандем ситуация в нужната за Вас страна: по-добра за Вас, а възможно и за Вашия любим човек. Постарайте се , да направите измененията във възможно най- кратки срокове, защото утре тази искра, която Ви пали за промени , може да изчезне…

Козирог

Отделете повече внимание на своя любим човек, защото иначе у него може да възникне усещането, че съвсем не Ви е нужен. И както е известно на всички, работата(каквото и да включва тя) не е вълк, за да глутне някого. Посветете този ден на разходки по алеите на парка. Прекъсвани от време на време за дълги целувки.

Водолей

Много хора намират електронните устройства за достатъчно дразнещи. Разбира се, не всички, а само онези, които пищят, звънят или вибрират в най-неподходящия момент и то със строго определена цел: да им попречат да направят онова, с което са заети в момента. Даже и Вие, като представител на знака, обожаващ електронното оборудване, може да изпитвате подобни чувства. И днес ли? Не, защото на другия край на проводника може да се окаже човека, от когото отдавна сте чакали да получите някаква вест.

Риби

Денят ще бъде доста успешен, но няма да избегнете и някои досадни недоразумения. Вашата задача е, да запазите спокойствие и оптимизъм. Помнете, че даже грешките, допуснати днес, могат да Ви свършат добра работа, ако навреме ги анализирате и оправите. Днешният ден е много хубав от финансова гледна точка. Постарайте се, да не оставяте нищо недовършено. Дори и сами не бихте се чувствали добре, ако не „затворите” и последната страница. Ако пък се наложи да действате заедно с хора, които не са Ви приятни, постарайте се, да запазите спокойствие.

предишна статияНеобичайно топло време днес!
следваща статия7 прекрасни имена черпят днес! Празнуват и хората с изключително важна професия