Начало Спорт Стоичков посочи три европейски тима за фаворити на Мондиала

Стоичков посочи три европейски тима за фаворити на Мондиала

837

Легендата на Барселона Христо Стоичков сподели кои са фаворитите му за титлата на предстоящото световно първенство в Русия през лятото. На първо място той постави Испания, а другите му фаворити са Германия и Франция.

“Най-големият ми фаворит на световното е Испания, а след това поставям Франция и Германия. След тях пък идват Бразилия и Аржентина”, заяви Камата пред радио “Марка”.

Той говори още за независимостта на Каталуния, за Кристиано Роналдо, Диего Симеоне и Неймар.

“Призовах за независимост на Каталуния още през 1992 година. Изпреварих всички и другите могат само да ми дишат прахта. Чувствам се и българин и каталунец. Каталуния отвори сърцето си за мен и се чувствам близък с всички там. България и Каталуния са еднакво близки до моето сърце”, сподели Стоичков.

“Кристиано е невероятен атлет и никой не може да се мери с него по положените усилия. Той играе добре, вкарва много голове и се грижи за тялото си всеки ден. Един голям футболист трябва постоянно да се доказва и той прави точно това”, каза още Ицо.

“Диего Симеоне е страхотен човек, който не си сваля гащите пред никого. Винаги ще бъда негов приятел. Той ме покани в дома си и ми показа как тренира Атлетико. Той страда с този клуб. Аз винаги ще имам симпатии към Атлетико, защото бях приятел и с бившия президент Хесус Хил и синовете му. Когато играех, феновете там ме освиркваха, но и ме аплодираха, когато им вкарвах”, допълни още Модерния ляв.

“Неймар избра да подпише с ПСЖ, за да спечели “Златната топка”. ПСЖ е зад “Франс футбол” и той си помисли, че така ще се добере до наградата”, завърши Стоичков.

предишна статияПускат специална бира за сватбата на принц Хари и Меган Маркъл
следваща статияСлагат въздушни възглавници и на детски столчета (ВИДЕО)