Начало Водещи Среща с миналото за една от зодиите, за друга – ново начало

Среща с миналото за една от зодиите, за друга – ново начало

1883

Овен 
Мислете за бъдещето. Именно то днес заслужава Вашето особено внимание. Малките пропуски, грешки и недовършени работи днес ще останат незабелязани, но по-късно ( и разбира се – в най-неподходящия момент), за тях обезателно ще Ви напомнят. Затова всичко, за което се захващате днес, се опитайте да направите безупречно. Денят се оказва много уморителени и във физическо, и в емоционално отношение. Само че да възстановите душевните си сили съвсем не е трудно: за целта от полза ще Ви бъде общуването с членовете на семейството и със старите приятели.

 

Телец

За Вас започва по-спокоен и рефлексивен период, затова сега е най-подходящото време за приключване с нещата, свързани с публичността. Всички отношения, на които не достига Вашето внимание, трябва да го получат колкото се може по-скоро, тъй като не след дълго ще се наложи да проявявате гъвкавост, за да се потопите в своя вътрешен мир. Нивото на Вашата енергия ще тръгне към спад, затова вечерните разходки и бягане са онова, от което се нуждаете особено много, за да се заредите с енергия отново.

Близнаци

Днес за Вас е голяма вероятността за среща с миналото, тоест, с хора, които са играли някога важна роля във Вашия личен живот. Те и през този ден могат да внеста своята не малка лепта в отношенията със сегашния Ви любим човек, ако Вие не се възпротивите на това.

Рак

Ако добре разбирате, че промените в живота са необходими и неизбежни, спокойно може да наречете деня си успешен. Движението напред е невъзможно без отказ от старото и обичайното. Това, което днес изглежда непоправима загуба, после ще се възприема като съвсем незначително събитие. Но ако не сте готови за смяна на плановете, приоритетите и ориентирите, денят наистина ще бъде сложен. Не се вкопчвайте в миналото, опитвайки се да възстановите отживелите времето си връзки, и да върнете онова, което отдавна е престанало да Ви носи радост.

Лъв

В началото на деня задълженията Ви може да Ви се сторят тежко бреме, скучна рутина или непосилен товар, който, ако можете, бихте махнали колкото се може по-бързо от плещите си. Всъщност, Вие ще имате възможност да направите постоянната си работа малко по-интересна , а междувременно да разширите своите практически умения и познания. В края на деня ще възприемате задължителните правила доста по-спокойно. Тогава ще придобият особена важност взаимоотношенията с партньорите и приятелите. Пред съперничество с тях е за предпочитане да изберете равноправно сътрудничество.

Дева

Предстои ден на светски развлечения и активно участие в събитията , привличащи вниманието на публиката. Следва да се държите много предпазливо: сплетниците ще се възползват от всеки Ваш пропуск, за да нанесат удар по Вашата репутация. Днес слуховете се разпрстраняват с фантастична бързина. Постарайте се да прекарате по-голяма част от времето си със семейството. Може да се наложи да потърсите помощ от представителите на по-старото поколение. Ако сте на средна възраст, може да Ви зарадват новини, получени от порасналите деца.

Везни

Днес на Вашия любим човек ще се прииска да бъдте заедно колкото се може по-дълго и да вземе по- голямо участие във Вашия живот. Ако не сте съгласни с такава постановка на въпроса, по- добре му дайте да го разбере още веднага. В противен случай после ще се наложи дълго и досадно да си изяснявате отношенията, което не е нужно нито на Вас, нито на него…

Скорпион

Усещате, че днес жизнените Ви сили са на изчерпване и сте обхванати от дискомфорт. Извеодът е, че трябва да намерите време да си починете и да се „реформирате” вътрешно. Прекрасната Ви интуиция ще Ви доведе до правилни решения в професионалната сфера. За препоръчване са самостоятелни занимания , свързани с образованието Ви. Нужно Ви е, да си осигурите поне малко време, в което да сте сами.

Стрелец

Общата картина на живота ще изглежда все по-оптимистично, ако само свалите сивите очила, които така упорито носите напоследък. В даден момент звездите ще разширят Вашите кариерни хоризонти и Вашия личен живот ще заблести в различни багри, стига само да съумеете да направите крачка в необичайна за себе си посока. Престанете да подтискате своите природни инстинкти и да се приемата като мрачен тип, какъвто всъщност съвсем не сте. У Вас живее едно малко палаво дете, което очаква да се измъкне навън и да си поиграе.

Козирог

Денят е свързан с приключване на започнати по-рано неща, и заслужен отдих. Напълно доволни сте от себе си, и имате за това всички основания. Може и да не правите съвсем нищо – никой не би Ви упрекнал в мързел. Обкръжаващите често се обръщат към Вас за съвети и морална подкрепа. Старайте се, да бъдете разбрани правилно – има риск да Ви недооценят. За сега не си заслужава, да се заемете с нещо ново, тъй като днес ще Ви бъде трудно да намерите кратък път към целта. Има опасност да похабите много усилия напразно.

Водолей

Събитията през този ден най-вече ще се развиват на принципа „като няма щастие, и нещастието помага”… Щелта си ще можете да постигнете неочаквано, въпреки всичките си пресмятания и предчувствия. За съжаление, може да останете недоволни от своето материално положение: от размера на възнаграждението, общата нестабилност и непредсказуемостта на своите доходи. Това е подходящ момент, за да обсъдите сложните въпроси в практически план. Това се отнася не само за методите на работа в критична ситуация, а и величината на данъците и социалното осигуряване проблемите за взаимността.

Риби

Днес Вашата половинка ще Ви пречи във всичко, което пряко не я засяга . Затова, когато планирате работата си за деня, намалете обема и с една трета. Иначе проблемите с Вашия любим човек ще са неизбежни, а това не е нужно на никого.

предишна статияДнес предимно слънчево, с валежи на изток
следваща статияУчени: За откриването на извънземен живот е необходим по-мощен космически телескоп