Начало Водещи „Спотифай“ може да прекрати семейните пакети за нарушители на правилата

„Спотифай“ може да прекрати семейните пакети за нарушители на правилата

2400
Spotify приходи

Ако се опитвате да спестите малко пари със семейния план на „Спотифай“, без да следвате правилото на компанията за това да сте част от едно домакинство, то възползвайте се от него, докато все още можете. Може би скоро приложението ще започне да чете GPS информацията ви, за да разбере дали спазвате това правило или не, съобщи сайта за технологии „Гизмодо“. Ако не то „може да загубите достъпа до плана си“, пише в имейли, разпространени от потребители в Туитър.

Тези постове, както и други истории показват, че се заформя някакъв вид репресия срещу този вид акаунти, но за сега не е ясно дали това наистина ще се случи в световен мащаб.

Но добрата сделка траеше дълго. Още откакто спряхме да купуваме неща и започнахме да ги излъчваме семейните планове в компании като Нетфликс и Спотифай са може би най-изгодни.

Тук се следва един модел заложен от компании като Нетфликс. Те знаят , че ние споделяме паролите си. Те знаят, че добавяме приятели в плановете си. Защото, разбира се, че ще го правим. Така, че радвайте се докато можете.

предишна статияГуинет Полтроу се омъжи
следваща статияНики Минаж е по-близо до брак и деца, отколкото хора смятат