Спайс гърлс

„Спайс гърлс“ в понеделник пуснаха подробности за турнето на повторното си обединяване във Великобритания през 2019 г., по време на което ще ги види да пеят стадионът „Уембли“, но без Виктория Бекъм.

Поп-феноменът от 90-те години на ХХ век ще излезе на сцената в шест града в Британия през следващата година, започвайки в Манчестър на 1 юни и завършвайки на „Уембли“ две седмици по-късно.

Всичките пет бивши членки на бандата обявиха плановете си по-рано тази година да се представят заедно отново за първи път от 2012 г. насам, но след това стана ясно, че Бекъмм – „Пош Спайс“ – няма да участва.

Във видеоклип, споделен на новосъздадения акаунт в Туитър, останалите четири членки организираха пародийно новинарско предаване, за да потвърдят обиколката, като започнаха да пеят една от старите си песни.

Преди обявяването, Мелани Браун (Скери Спайс) остави вратата за включването макар и в последния момент на Бекъм, сега изявяваща се като уважаван моден дизайнер.

„Само четири от нас сме напълно потвърдени, но вие знаете, Вик може да се присъедини към нас в някакъв момент – каза тя пред ITV на Великобритания – Тя има живот, пълен с всичките ангажименти за работа, модната ѝ линия и децата си, така че тя просто не се занимава още с това.“

Групата продаде 85 милиона албума по целия свят.

Само два от 11-те сингъла не успяха да достигнат номер едно на британските класации, докато първите три сингъла пробиха и в първата петица на САЩ.

Формацията от пет изпълнителки, която се формира през 1994 г., се раздели през 2000 г., но се събраха за световно турне през 2007 г.

Те отново се събраха, за да се представят на церемонията по закриването на Олимпиадата в Лондон през 2012 г., а също така и за стартирането на „Viva Forever!“ на „Спайс гърлс“.

Очакваното завръщане през 2016 г. с три от спайските не се осъществи.

Билетите за новото турне ще бъдат пуснати в продажба в събота.

предишна статияДецата под 2 годинки затлъстяват от антибиотиците
следваща статияСъздателят на интернет предсказа края на „Фейсбук“ и „Гугъл“